sidelko Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Jednomu klukovi kterej mi chce prodat psp slim ma CF 3.90 M332 a prej kdyz pari iso hry tak mu to obcas zamrzne a musi vyndat baterku chci se zeptat jestli je to normalni a jestli se s tim da neco delat treba prehrani firmware diky na info.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 no normální by to bejt nemělo... je pravda že mi psp taky zamrzalo při burnoutech ale to bylo asi po 8 hodinách nepřetržitýho provozu... asi bude nějaký chyba u toho psp protože jestli to zamrzne jen tak tak to neni normální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 me taky zamrza...neresim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 Me zatim diky bohu nezamrza :D ale maji to dobre udelany protoze ukladas po kazdym zavodu .. A jinak k tomu PSP, skoseli jste to na nekolika hrach nebo jenom na 1 ? byl to RIP? skuste nejakej ISO full Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Buď je to hrou, a kdyby náhodou ne, tak si myslím že PSP to nebude. Kdyžtak si děláš znova flash, neřešil bych to ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 no,nevim,ale ja bych rek ze to normalani je....me se to delo pri psp fat s origos fw,s psp fat s cfw a psp slim s cfw-proste porad,stane se mi to tak 1x do tydne.....a stim vyndavanim baterky:lepsi je to vypnout nez vyndat baterku ;) (drzet to tak dlouho dokud se to nevypne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 jj, protozebaterka se pak uvolnuje,a vypadava(muj pripad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sidelko
Jednomu klukovi kterej mi chce prodat psp slim ma CF 3.90 M332 a prej kdyz pari iso hry tak mu to obcas zamrzne a musi vyndat baterku chci se zeptat jestli je to normalni a jestli se s tim da neco delat treba prehrani firmware diky na info.:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts