sidelko Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2008 Jednomu klukovi kterej mi chce prodat psp slim ma CF 3.90 M332 a prej kdyz pari iso hry tak mu to obcas zamrzne a musi vyndat baterku chci se zeptat jestli je to normalni a jestli se s tim da neco delat treba prehrani firmware diky na info.:psp:
0 JamesRamone Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2008 no normální by to bejt nemělo... je pravda že mi psp taky zamrzalo při burnoutech ale to bylo asi po 8 hodinách nepřetržitýho provozu... asi bude nějaký chyba u toho psp protože jestli to zamrzne jen tak tak to neni normální...
0 Sim3to Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2008 Me zatim diky bohu nezamrza :D ale maji to dobre udelany protoze ukladas po kazdym zavodu .. A jinak k tomu PSP, skoseli jste to na nekolika hrach nebo jenom na 1 ? byl to RIP? skuste nejakej ISO full
0 .::DirtyKing::. Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2008 Buď je to hrou, a kdyby náhodou ne, tak si myslím že PSP to nebude. Kdyžtak si děláš znova flash, neřešil bych to ... ;)
0 bykk Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2008 no,nevim,ale ja bych rek ze to normalani je....me se to delo pri psp fat s origos fw,s psp fat s cfw a psp slim s cfw-proste porad,stane se mi to tak 1x do tydne.....a stim vyndavanim baterky:lepsi je to vypnout nez vyndat baterku ;) (drzet to tak dlouho dokud se to nevypne)
0 Luk3z^ Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2008 jj, protozebaterka se pak uvolnuje,a vypadava(muj pripad)
Otázka
sidelko
Jednomu klukovi kterej mi chce prodat psp slim ma CF 3.90 M332 a prej kdyz pari iso hry tak mu to obcas zamrzne a musi vyndat baterku chci se zeptat jestli je to normalni a jestli se s tim da neco delat treba prehrani firmware diky na info.:psp:
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts