buddyfriend Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 hm ja nesplnuju ani jedno:D aspon nevypadam jak debil :arrow: ten topic bych pojmenoval "blb 21.stol." Citovat
WoKo_O Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 vystrelit mozek z hlavy..rozdupat.. Citovat
*Dave* Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 no tak takovou hovadinu sem fakt neslysel.... ani necetl.... kdo tohle vymyslel je fakt vygumovanej omg... :roll::dozey: Citovat
petrla Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 myslím že má částečně primátor pravdu ale nejde přece vo to jestli máš kšiltovku natočenou a gatě po kolena(jde jen o modu)....... co se týče kouření a chlastu tak je to bohužel pravda nekouříš nepiješ nejsi prostě in (ale zase když si někde tak proč se nenapít??), když vezmeme v potas že asi 40% ve věku 14-18 let(do teto skupiny patřím i já) kouří.... rozhodně bych vyřadil styl oblékání..........a dal slyl chování Citovat
corvette Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 Ja toho splnuju dost no a co ?Kazdyho vec toe ne...me by treba sralo nosit kalhoty az na zadech nikam nechodit obcas se nenapit..gelovat si hlavu je obcas fajn ksiltky mam rad a i nakrivo je rad nosim.Spis si napsal co se tobe nelibi......ja bych moch zalozit topic jinej ve kterym by bylo jak podle me vypada prava SOCKA a pisu to ? NE protoze je to kazdyho vec...a kazdej ma jinej nazor nevypadam jak ty a neziju jak ty.. tak pak jsem asi ten spatnej namachrovanej a ty si ten spravnej...tady me nekdo mindrak. Citovat
folty.hans Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 hm.....tak na z jedný třetiny jsem drsnej týpek, jsem teď něco víc? :) divnej topic, divnej zakladatel a ani nechápu, proč se ten topic obnovoval....divný :) edit: corvette: to si vyblil pěknou hovadinu...... Citovat
buddyfriend Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 Ja toho splnuju dost no a co ?Kazdyho vec toe ne...me by treba sralo nosit kalhoty az na zadech nikam nechodit obcas se nenapit..gelovat si hlavu je obcas fajn ksiltky mam rad a i nakrivo je rad nosim.Spis si napsal co se tobe nelibi......ja bych moch zalozit topic jinej ve kterym by bylo jak podle me vypada prava SOCKAa pisu to ? NE protoze je to kazdyho vec...a kazdej ma jinej nazor nevypadam jak ty a neziju jak ty.. tak pak jsem asi ten spatnej namachrovanej a ty si ten spravnej...tady me nekdo mindrak. k tomu piti: je tam napsano 4x tydne se ozrat, ne se obcas napit:dozey: Citovat
WoKo_O Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 hm.....tak na z jedný třetiny jsem drsnej týpek, jsem teď něco víc? :)divnej topic, divnej zakladatel a ani nechápu, proč se ten topic obnovoval....divný :) edit: corvette: to si vyblil pěknou hovadinu...... nejsi vic..az budes vypadat jako Mič Bjůkenal alias David Hajzlhroch tak budes neco vic...ted ne.. Citovat
Shaftik Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 Strasna pitchovina... :dozey: ,autora bych smazal z fora,tema taky... :roll: Citovat
corvette Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 k tomu piti: je tam napsano 4x tydne se ozrat, ne se obcas napit:dozey: Jedna z tech polozek je musite pit...si asi prehlid woe...to jako souhlasis s tim Primatorem ?Ty we to by sis musel o kazdym myslet ze je debil proste to sou normalni veci, nevim proc to resi bych mohl ric o kazdym neco at si kazdej dela co chce..si vezmu cepici na krivo nebo nageluju vlasy nebo treba kalhoty dolejc a hned sem jko debil ?OMG...tohle si fakt muzou myslet jen totalni kokoti.. Citovat
corvette Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 Strasna pitchovina... :dozey: ,autora bych smazal z fora,tema taky... :roll: tjn, k je to rok stary treba uz z toho Primator vyrostl .....:roll: Citovat
SainT^ Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Vy ste trda ... Tomu říkám topic :D Citovat
zlatokop.zas Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Myslim že todle splnovat nemusis jen si vybuduj respekt a pak už máš leháro Citovat
Guns-player Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 nééééééééééé.... proč nesplnuju ani jedno krytérium....????:?:???? Citovat
Dolik Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Autora Smazat z Fora? To je jak smazat Šedoua :D Jinak splňuju to pití.. Někdy a kluby navštěvuju.. Třeba paládkao vodka za 4.9Kč kdo by se neožral :lol: Citovat
Speedi Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Jezisi tady je nekdo malej kluk.. Citovat
buddyfriend Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Jedna z tech polozek je musite pit...si asi prehlid woe...to jako souhlasis s tim Primatorem ?Ty we to by sis musel o kazdym myslet ze je debil proste to sou normalni veci, nevim proc to resi bych mohl ric o kazdym neco at si kazdej dela co chce..si vezmu cepici na krivo nebo nageluju vlasy nebo treba kalhoty dolejc a hned sem jko debil ?OMG...tohle si fakt muzou myslet jen totalni kokoti.. no a ? o_O jako tvrdis ze nekdo ma respektovat tvoje nazory tak respektuj nazory ostatnich a nikdo te nebude mit za ukecanyho debila :!: Citovat
chvalsinak Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Proč většina těch kterým je nad 19 píšiu jak sou ty mladší (17 let a mín hloupý atd...) neni to kravina.... i 15 letej kluk může mít víc rozumu než kolikrát 30 letej chlap... :( Citovat
buddyfriend Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 Proč většina těch kterým je nad 19 píšiu jak sou ty mladší (17 let a mín hloupý atd...) neni to kravina.... i 15 letej kluk může mít víc rozumu než kolikrát 30 letej chlap... :( pac to jsou dnmnti ti normalni z nich nic takovyho nerikaj Citovat
MAMUTH Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2008 ja hlavne nechapu proc na tenhle topic jeste nekdo reaguje...pokud se dobre podivate tak kdosi navazal na tohle tema asi po rocni pauze nehlede na to ze uz sem primator ani nechodi,cimz jakakoliv debata o techhle vecech ztraci vyznam,protoze mu flamem v tehle diskuzi dalsi radost nejspis neposkytnete Citovat
corvette Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2008 no a ? o_O jako tvrdis ze nekdo ma respektovat tvoje nazory tak respektuj nazory ostatnich a nikdo te nebude mit za ukecanyho debila :!: Za ukecanyho debila ses max ty woe...proc by nekdo mel bejt debil kdyz dela neco z tech veci ?Takovej seznam muze napsat kazdej treba jak se pozna socka ? budes ho respektovat ? ani hovno.. tenhle seznam nebudu respektovat nikdy...pste kdo s tim souhlasi je kokot nejvetsi....koncim tady... a nereaguj na tenhle prispevek ptze me to uz sere pste mlc... Citovat
Kapr Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2008 hmm a co kdyz to nesplnuju:D to se mam jit asi zahrabat co?..... Citovat
Osmen Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2008 hm nahlidl sem , videl jsem , rozdal jsem .. a to body .. takze uz zadny urazky jinak muzu pokracovat Citovat
wert Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2008 i když tuhle zkratku nemám rád, na tenhle topic můžu říct fakt jen jedno velký LOL! ale podle toho co píšeš jsem asi hodně "tvrdej kluk 21. století" a to ty věci ani nedělám proto abych byl drsnej 8) Citovat
Jakub Ries Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2008 Rekl bych ze primator tomu dal docela korunu:)Docela jsem se pobavil..takhle vtipnej topic uz jsem dlouho necetl. Jeho vize dnesnich teenageru je presna:)Hele to ze nejsi jako to co jsi tam psal to te jen slechti protoze jit s davem to umi kazdej ale trochu se odlisit..to je teprve ta machrovinka. A to ze si nekdo proste tu cepici na stranu nevezme a nehuli travu a nedela ze sebe to co skoro 60 procent vsech je podle me dobry..Uz je mi 26 tak to muzu posoudit..ale vim urcite ze bych tim co jsi napsal nebyl ani za milion a tenhle zpusob vizaze je pro me smesnej:)ale samozrejme kazdyho vec:)zdar edit. kdyz ma nekdo v hlave, nemusi ze sebe delat hlupaka. A mindrakem bych to nenazval:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.