VoKoCA Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Njedříve se podívejte na tohle (na youtube to není tak hrozný ale stejně): Hnus? Podle mě to bude hodně strašidelný. Ale proč to sem píšu: Redaktor nějakého známého zahraničního magazínu o hrách napsal vývojářům, že tohle hrát nebude, protože se neche pos*at. A odpověď? Přišly mu plýnky s logem Monolithu a ještě nějaký tričko ! :D:D:D:D Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Njedříve se podívejte na tohle (na youtube to není tak hrozný ale stejně): Hnus? Podle mě to bude hodně strašidelný. Ale proč to sem píšu: Redaktor nějakého známého zahraničního magazínu o hrách napsal vývojářům, že tohle hrát nebude, protože se neche pos*at. A odpověď? Přišly mu plýnky s logem Monolithu a ještě nějaký tričko ! :D:D:D:D Co si o tom myslíte? O tom redaktorovi že je to čorák pos.ranej....a o tý hře?..tsss....zahrajte si scooby-doo----teprv pak poznáte slovo strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Hnus? Podle mě to bude hodně strašidelný. Ale proč to sem píšu: Redaktor nějakého známého zahraničního magazínu o hrách napsal vývojářům, že tohle hrát nebude, protože se neche pos*at. A odpověď? Přišly mu plýnky s logem Monolithu a ještě nějaký tričko ! :D:D:D:D Co si o tom myslíte? tak to musím mít....a redaktor je :roll:...radši nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.