VoKoCA Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2008 Njedříve se podívejte na tohle (na youtube to není tak hrozný ale stejně): Hnus? Podle mě to bude hodně strašidelný. Ale proč to sem píšu: Redaktor nějakého známého zahraničního magazínu o hrách napsal vývojářům, že tohle hrát nebude, protože se neche pos*at. A odpověď? Přišly mu plýnky s logem Monolithu a ještě nějaký tričko ! :D:D:D:D Co si o tom myslíte? Citovat
jak.to Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2008 Njedříve se podívejte na tohle (na youtube to není tak hrozný ale stejně): Hnus? Podle mě to bude hodně strašidelný. Ale proč to sem píšu: Redaktor nějakého známého zahraničního magazínu o hrách napsal vývojářům, že tohle hrát nebude, protože se neche pos*at. A odpověď? Přišly mu plýnky s logem Monolithu a ještě nějaký tričko ! :D:D:D:D Co si o tom myslíte? O tom redaktorovi že je to čorák pos.ranej....a o tý hře?..tsss....zahrajte si scooby-doo----teprv pak poznáte slovo strach Citovat
Cyrus-C2 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2008 Hnus? Podle mě to bude hodně strašidelný. Ale proč to sem píšu: Redaktor nějakého známého zahraničního magazínu o hrách napsal vývojářům, že tohle hrát nebude, protože se neche pos*at. A odpověď? Přišly mu plýnky s logem Monolithu a ještě nějaký tričko ! :D:D:D:D Co si o tom myslíte? tak to musím mít....a redaktor je :roll:...radši nic Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.