zuzy Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Čus... Měl bych prosbu ohledně týhle docela zajímavý hry... Hraju to docela dlouho a myslím si, že jsem někde u konce. Konkrétně jsem se dostal do boje, proti takovýmu Bossovi v aréně. Podle toho, co se ve hře říká, tak je to nejdrsnější dršnák... Bohužel nevím jméno. Nicméně jsem ho zabil (respektive takový 2 roboty, co řídí) a zavolal mi hlavní boss hry, že má Jinny - ta roštěnka. Pak mi jsem měl jet do svýho officu a tam jsem si promluvil s bývalým partákem. Ten mi dal klíč a já našel takovej tunel, ke kterýmu je ten klíč. Ten jsem prošel a dál nic... V úkolech mám napsáno, že mám jít zničit elektrárnu a koupit si Hazmat oblek. To jsem udělal, ale nemůžu se dostat do tý zony, kde je elektrárna. Je zamčená... Může mi někdo poradit? Hrál to vůbec tady někdo? Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Čus... To to nikdo nehrál, nebo co? Bylo to nominovaný na nejlepší hru minulýho roku a nikdo to nehrál??? :shock::shock::shock: ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 ja to hral skvela hra mam i origo bohuzel neumim anglicky tak jsem se zasekl nekde v polovine , jou kdyztak jestli chces navod tak je na ign.com tak je ke stazeni je tam celej a (POZOR SPOILER) konec hry je takovej ze najdes svoji hlavu a vratis se ke sve zene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.