Mistr všech termixů! Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Tak me napadlo, jestli tady nekdo hraje trackmaniu (myslim ze hafo) ze bysme mohli udelat zebricek nej. TM playerui fora... bude se asi hodnotit podle LP... tak hazte screny :) ja ju hraju zatim jenom 5 dni... Jednou tydne sem napiste aktualizacu sveho poradi. Poradi Hracu: nick na foru/nick v trackmanii/pocet LP termix/termix_/ 3444 LP dEJF^/dejf6/ 2314 LP Cvak01/cvak01/ 954 LP zuzkys/FREE*2U2KY5/ 610 LP Sir Jarousek/Erniecz/ 281 LP Arcane/Arcane36/ LP 167 Robik/R0b!k/ 158 LP Deniszek/deniszek/ 135 LP D4X/d4x/ ? LP shit/thclsd/ ? LP myschoo/myschoo/ ? LP Wartryton/Wartryton/ ? LP Senpu/Sennpu/ 0 LP WoKo_O/woko_O/ 0 LP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 sem hazu svuj screen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 hej jako já pařím ale nwm jak to mám udělat ten screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Nick: Erniecz 281 LP, screen mi zatim prijde zbytecny hazet, zas tolik bodu to neni a hraju to druhej den:D a termixi hodli jsem si te do pratel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 mimochodem hraju od vánoc ale jak zjistím ty body já fakt kurňa newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Nick: Erniecz 281 LP, screen mi zatim prijde zbytecny hazet, zas tolik bodu to neni a hraju to druhej den:D a termixi hodli jsem si te do pratel dobre, ale do nedele bych chtel videt screen ok? mimochodem hraju od vánoc ale jak zjistím ty body já fakt kurňa newim normalne, kdyz des do online a das statistiky jinak screen se dela na klavesnici tlacitkem PrtScr vedle Scroll locku :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Jestli se mi nekdy TMNF ze steamu stáhne (jede mi to z nějakého záhadného důvodu jen 10 kb/s) tak sem hodim taky. (ale nečekejte zázraky XD :roll: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Jestli se mi nekdy TMNF ze steamu stáhne (jede mi to z nějakého záhadného důvodu jen 10 kb/s) tak sem hodim taky. (ale nečekejte zázraky XD :roll: ) taky me to ze steamu sosalo pomalu, tak sem to stahl z hrej... link: http://pc.hrej.cz/hry/simulator/zavodni/trackmania-nations-forever/download/hratelna-dema/trackmania_nations_forever.exe/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 zrovna si ji instalujuj tak sem pak napíšu8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 mimochodem hraju od vánoc ale jak zjistím ty body já fakt kurňa newim Ty hrajes tu starou tmn, musis stahnout tu novou, treba z linku co psal termix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 taky sem hral tu starou...tak ted skusim tu forever..tak uvidim jestli ji rozjedu na mym kompu..a pak muzem zajezdit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 jak stahnu TMNF ze steamu nachazim porad jen TM United Forver... btw bodů mám 662 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 z toho odkazu ze HREJ, jak tady postnul termix:dozey:.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 - nick do buddies cvak01 omfg za*rany ukazto... w8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Deniszek/deniszek/nevim jak se to zjistuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 ja hraju tu starou,je podle mě lepší,protože než se tahle zajede a všichni na ni přejdou z té staré,bude to ještě chvilku trvat,ted aspon vystoupam vížš v žebříčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 dejte sem link na tu FOREVER............a uděláme ligu mistrů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 will: stiahni si steam - steampowered.com a cez to nainstalujes trackmaniu inak ja mam hram tiez tak si ma pridajte do buddies: myschoo termix: mal by si sem davat radsej loginy lebo napr ja mam login (buddies) nick myschoo ale hram pod nickom H s K ... takze lepsie je sem davat loginy aby sme sa mohli navzajom pridat do buddies Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noxx Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 ja hraju tu starou,je podle mě lepší,protože než se tahle zajede a všichni na ni přejdou z té staré,bude to ještě chvilku trvat,ted aspon vystoupam vížš v žebříčku tak trochu omyl TM Nations Forever je vlastne TM Nations + další obsah... a proste je mnohem lepší...přehlednější, pohodlnější, zábavnější, lepší... proste mnohem lepší xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Robik/R0b!k/6LP :D zacal jsem hrat dnes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Update : trochu sme hrali s myschoo :] btw ty screeny bych radsi daval s world rankem , prece jenom ne vsichni tady sme z ceska , tak at je lepsi srovnani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 muj nick v TM je woko_O a zatim sem na nule..vcera sem zacal znova parit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 dneska sem to stáhl a už sem o 140 000 míst hore :D nick d4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 ja mam nick thclsd...hral sem to dneska dopoledne a byl sem nekde mezi 110000...zitra hodim screen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 will: stiahni si steam - steampowered.com a cez to nainstalujes trackmaniuinak ja mam hram tiez tak si ma pridajte do buddies: myschoo termix: mal by si sem davat radsej loginy lebo napr ja mam login (buddies) nick myschoo ale hram pod nickom H s K ... takze lepsie je sem davat loginy aby sme sa mohli navzajom pridat do buddies souhlasim.. ja uz sem si to zmenil... ____ vsichni byly pridani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.