CORPSER Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Ahoj, zase potřřebuju radu... nevim kdy, ale ve složce ISO se mi objevil soubor psy-cr a když ho chci odstranit tak mi to napíš "soubor nejde odstranit"! Proč? a jak z toho ven? Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Format karty.. ;)..problem by mohl bejt ve vlastnikovi (treba v linuxu jestli bylo kopirovano pod rootem..;) )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 psy-cr to je naka hra zejo? jj format jak je vyse uvedeno:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 i v dalsich problemech s kartou si zkopci dulezite veci a format Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CORPSER Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Kde najdu savy z her? A jake soubory si mam zkopcit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Kde najdu savy z her? A jake soubory si mam zkopcit? root...psp..savedata...jinak si zazalohuj to co optrebujes!!! Jen asi Savy..zybtek mas snad v pc ;).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CORPSER
Ahoj, zase potřřebuju radu... nevim kdy, ale ve složce ISO se mi objevil soubor psy-cr a když ho chci odstranit tak mi to napíš "soubor nejde odstranit"! Proč? a jak z toho ven? Předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts