*Dave* Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Mám tu takovej jeden malej VELKEJ problém, pokud ste tuhle hru někdo hrál tak určitě víte o co de :) Začnu dělat zahradu, všecko OK! Najednou potřebuju jít pryč a uložit hru ale jak ??? To je ten velkej problém, nikde nevidím nápis "Save Game" nebo "Save" nevíte co s tím ??? :bash: Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 musis si vytvorit profil v te nejake velmi divne sluzbe ... jako na zacatku kdyz se ti spousti hra. Pak ti to jde uplne normalne savovat :) ja vim ze jsem taky s nad tim faral :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 :lol: jak primityvní, já myslel ze ta služba live mě zaregistruje jen na net :D a vono se tam da pripojit zvlast omg :D... ale diky :D muzes lock :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts