Guest Anonymous Odesláno Únor 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2006 www.gtaforpsp.ic.cz PS: Zatim tam nic neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2006 tak na co to sem dáváš?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2006 hmmm... tak mi poraď jak mám začít fórum, když ne tím že to mám napsat na jiný fórum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2006 na co jiný fórum když je tady tohle:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2006 omg ... prostě informuju o novym foru aby se tam někdo třeba regnul, protože je uplne novy............. ale to je fuk, prostě kdo se chce čumnout tak ať,... kdo nechce, nenutim ho :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2006 To Qwerty: Taky jsem nedávno měl v plánu rozjet GTA/PSP fórum (gta4psp.wz.cz - pokud by měl někdo zájem o doménu, řekněte), ale nemá to cenu, zvlášť ne takhle pozdě. Fóra o hrách je nejlépe založit dlouho před vydáním, kdy budou čtenáři nadšeně spekulovat a ne dávno po tom, co to každý dohrál... Ale jinak hodně štěstí, třeba se ti to přecejen rozjede. ;) Btw, pěknej design. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2006 podle mě nemá fan stránka hry do který se nedaj nahrát nový modely, skiny, mody, hudba atd. moc velkej význam(jako v případě GTA:SA) protože hlavně kvůly stále nově vychazejícím downloadům lidi navštěvují takovéto stránky a ne poklábosit o tom jak vystřelit babce brokovnicí mozek bez míření)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červenec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2006 nejlepší forum o všech GTA i LCS je GTAFORUMS.COM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.