Crixus Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Ahoj, chtel bych od vas nejakou radu, co mi doporucite na multiplayer pres wifi pouze psp vs. psp S kamosem hrajem Tekkena a ted si jdu stahnout Bleach : Heat the Soul 4. Co je dobra hra a vydrzi dlouho? Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Ahoj, chtel bych od vas nejakou radu, co mi doporucite na multiplayer pres wifi pouze psp vs. pspS kamosem hrajem Tekkena a ted si jdu stahnout Bleach : Heat the Soul 4. Co je dobra hra a vydrzi dlouho? Dekuji za rady Někde jsem viděl komplet seznam her co jdou hrát přes Wifi , mmnt podívám se , a do hoďky to tu máš ... PS: Tak jsem se koukal do záložek a nemám to tu ... Ještě se po tom kouknu ... Btw: Ten Bleach je rlly great ... a největší plus je ta dlouhá a dobrá hratelnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Určitě Killzone Liberation, můžeš hrát singl ve dvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Monster Hunter Freedom, Monster Hunter Freedom 2, Monster Hunter Portable 2G [pokud nevadi japonstina]... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Nás nejvíc s kámošem bavilo Ape Academy 2 ... Sice sme hráli jen na 1 PSP ,ale na 2 by to bylo o to lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pejzub Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 zalezi na tom co chcete hrat.. jestli nejaky tyhle bojovky tak urcite Tekken, Bleach, ale taky muzu doporucit treba Warriors Orochi... tekn Killzone neni taky marna zalezitost... ovsem klasika jako Medal of Honor 2 neni taky k zahozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Me je celkem jedno jakej to bude typ hry... jestli bojovka ci ne... Tady jde jen o to abych se ve skole nenudil... o prestavce si skocim do bufetu a pul prestavky je pryc... ale co o hodine? 45min tam jen sedet a nudit se?... Ohledne toho Medal of Honor si nejsem moc jistej, protoze jsem byl do nedavna pc hrac a prechod ve strileckach z mysi na psp nebo ovladac neni moc snadny (alespon ne pro me). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 sranda je taky fired up,nebo různý auta(NFS:MW,NFS:C,Burnout,...),dost mě taky baví nhl07... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 tekken a Monster Hunter Freedom 2 (casem az vyjde ENG patch tak verzi 2G ) . Ve dvou je seriove vyvrazdovani patnactimetrovych draku vetsi sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.