Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prince of Persia cez DOSBOX

willy

Otázka

Zdravim chcel by som si zadrtit tuto hru ale neviem ako na to...cez DOSBOX som uz coto hral(napr tyrian) a nemal som problem tu ale neviem vytvorit taky .bat subor aby mi islo ovladanie, ide mi iba pauznut a odpauzovat, pohyb ziaden... inak moj .bat subor vyzera takto:

@echo off

INPUTMAP up up

INPUTMAP right right

INPUTMAP down down

INPUTMAP left left

INPUTMAP cross space

INPUTMAP circle lalt

INPUTMAP triangle lshift

INPUTMAP square lctrl

INPUTMAP select esc

INPUTMAP start enter

INPUTMAP exec Prince2k

za akukolvek pomoc budem vdacny :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no hej, ale nechcel som tam mat emulator iba kvoli jednej hre...dufal som v to, ze na dosboxe sa mi to podari rozbehat(aj s vasou pomocou), podobny problem som mal aj s hrou Dyna Blaster, tam ale nejde nadstavit ovladanie pre ostatych playerov (nedostatok tlacitok na psp), a ked nejde pre nich, tak ani pre jedneho

Odkaz ke komentáři

• 0

Toho Prince si zahraj v emulatoru JAVA...bude mit rozhonde lepsi grafiku jak NES;) stahni si ty novejsi dily...Warior withvin nebo jak:lol:Two Thrones...doporucuju;)...jinak ten java emul je jednoduchej;)das tam java + emulator ,spustis emulator ,vyberes java a hrajes;)...jmenuje se PSPKVM

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu