TOMFX Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Jak vlastně rozběhnu net na NDS ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 velmi jednoduše - bez WIfi-USBčka, nebo bez wifiny ho nerozběhneš.... pak stačí koupit OPeru DS (nevim jestli to už jede v nějaké hombrew ten net...) a připojíš se a už valíš po netu. je to ve zkratce a doufám žej e to dobře, kdyžtak mě více znalí opravte prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Duben 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 No já bych hlavně potřeboval nějak návod mám wi-finu a vubec nwm jak na to.. stačí mi třeba DShobro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 tak to nevím, ale myslím že pokud už má pořešený paměť tak jo... (nevím co to je ani...) pokud máš doma wifinu tak je to jednoduché - zapneš DSko s Operou zadáš si tam heslo svoje které si zvolíš a pak wifi conect či tak nějak a zadáš klíč .. (nějak tak to bylo když sem se zkoušel připojit u MC'donalda...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TOMFX
Jak vlastně rozběhnu net na NDS ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts