Mesti Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Zdravím ! Prosim rád bych dostal odpovědi na tyto otázky. Xbox jestě nemam ale budu si pořizovat a tak se ptam předem : 1. Vysvětlete mi pořádně co je to Stealth (nějaký přehled mám) 2. Kde se dá stáhnout 3. Co se má autualizovat abych nedostal BAN na Live (stealth nebo Reflesh) 4. Je nebezpečné flashovat sám Xbox360, i když mám návod? 5. A jak se mužu odhlásit od Xboxu Live abych hnedostal ban, Když budu hrat se stáhlou hrou Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubeja Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Taky si budu kupovat Xko a přesně to samé chci vědět. Tak nam nekdo pls. poradte :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Sice na Na live zatím nechodím ale Stealh je patch který brání hře "oznámit" Microsoftu že je nelegální. Nebezpečné je si to flashovat je to jako PSP může se bricknout.Teda aspon sem to četl a pozor na znacku DVD romky v Xboxu jak zistíš značku podle tohoto obrázku :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Kde se dá stáhnout a co?? Hry nebo stealth musí být ve hře na tomto foru mam odkazy na RS.com který jsou s Stealth http://console-forum.cz/showthread.php?t=26184 tak doufám že jsem nejak ti to upřesnil.Jak odhlásit no odpojit xbox od internetu a je to (na LIVE musíš mít dvě síťovky v compu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubeja Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Kde se dá stáhnout a co?? Hry nebo stealth musí být ve hře na tomto foru mam odkazy na RS.com který jsou s Stealth http://console-forum.cz/showthread.php?t=26184tak doufám že jsem nejak ti to upřesnil.Jak odhlásit no odpojit xbox od internetu a je to (na LIVE musíš mít dvě síťovky v compu) Takže stačí mít ten Stealth a nemusím mít v Xboxu nejnovější verzi CFW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Nejlepsi je nehrat s palenyma hrama nebo flashlym boxem na live vubec to je 100% jistota . Verze flashe je podle me dulezita , treba s verzi ixtreme 1.2c bych tam urcite ted uz nelezl , kdyz je nejnovejsi 1.41 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jj Stealth je jistější než CFW jo a víš že musíš ten a ten region atd. stahovat nebo to chces taky vysvetlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 no jasně lepší je vůbec nemít flash nebo nemít pálenou hru v xku když lezeš na LIVE kamarad ma cod 4 bez stealth a měl to v DVD romce a daly mu BAN a má ten nejnovější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubeja Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jj Stealth je jistější než CFW jo a víš že musíš ten a ten region atd. stahovat nebo to chces taky vysvetlit to vim , musim mit PAL Edit : jo a ještě jsem tu našel , že když ve hře ten Stealth není mužuho aplikova pomocí XDVD mulleter . Funguje to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 wizzy : sice OT ale pouzivej tlacitko edit double posty delaj jen lamy :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Dík za radu 8) Jo někdo to tam nějak dává ale nevím jak :roll: lepší je to stahnout i stím :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mesti Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Děkuji za rady :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Evok Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Já bych teky chtěl na něco zeptat:) dá se někde zjistit jaký FW mam nahraný ?koupil sem X-ko uz flashnuté cca pred 1 mesicem bude tam uz 1.4 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mesti
Zdravím ! Prosim rád bych dostal odpovědi na tyto otázky. Xbox jestě nemam ale budu si pořizovat a tak se ptam předem :
1. Vysvětlete mi pořádně co je to Stealth (nějaký přehled mám)
2. Kde se dá stáhnout
3. Co se má autualizovat abych nedostal BAN na Live (stealth nebo Reflesh)
4. Je nebezpečné flashovat sám Xbox360, i když mám návod?
5. A jak se mužu odhlásit od Xboxu Live abych hnedostal ban, Když budu hrat se stáhlou hrou
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts