Wolf.cz Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 Nevíte co to je za chybu 80010002 hlásí mi ji u Periodické tabulky když ji spustim a docela bych tu periodickou tabulku rozjel dik za rady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 Nevíte co to je za chybu 80010002 hlásí mi ji u Periodické tabulky když ji spustim a docela bych tu periodickou tabulku rozjel dik za rady... Topic pro začáteníky "..c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy.." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 Nevíte co to je za chybu 80010002 hlásí mi ji u Periodické tabulky když ji spustim a docela bych tu periodickou tabulku rozjel dik za rady... Topic pro začáteníky "..c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy.." Jo, ale není to tak vždycky. Už se mě to taky stalo, přesně tahle chyba a v mechanice jsem měl UMD Game. Bohužel si už ale nepamatuju, jestli a jak jsem to rozchodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Prosinec 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 Nevíte co to je za chybu 80010002 hlásí mi ji u Periodické tabulky když ji spustim a docela bych tu periodickou tabulku rozjel dik za rady... Topic pro začáteníky "..c) 80010002 - V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy.." Jo, ale není to tak vždycky. Už se mě to taky stalo, přesně tahle chyba a v mechanice jsem měl UMD Game. Bohužel si už ale nepamatuju, jestli a jak jsem to rozchodil. hmm skus si pls vzpoumenout byl bych ti velice vděčný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Myslim ze v recovery se musi nastavit neco s plain modules nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Prosinec 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Myslim ze v recovery se musi nastavit neco s plain modules nebo tak nejak plain modules in UMD/ISo jsem teda z disabled přehodil na enabled a stále jedna a ta samá chyba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prague77 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 nevim, ale tohle mi hlasi devhook 0.51 pri spousteni Bia, pri devhooku 0,46 se to nedeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 zkus prehazet ruzne nastaveni v recovery ,konkterne bych zkusil prepnout configuraton/kernel 2.71 na 1.5 nebo opacne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aktel Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mam podobny problem.... :o( pokouším se rozjed GTA Liberty City Stories mam tam UMD disk, a hodí se mi ta stejná chyba.... Jinak mam FW 2.71 SE-C Jak na to ?? V tom jsem bezradny... :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wolf.cz
Nevíte co to je za chybu 80010002 hlásí mi ji u Periodické tabulky když ji spustim a docela bych tu periodickou tabulku rozjel dik za rady...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts