Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hraju asi 2 hodiny,příběh,grafika,ovládání...super,ale trošku se bojím stereotypnosti,zatím jsem jenom chodil lesem(kromě pasáží např. když jste u policie),kde na mě asi každých 5 minut vyskočí nějaký ten nakažený,nebo co to je.Dojdete na místo,tam něco uděláte a zas jenom jdete dlouhou trasu lesem.Doufám teda,že se to časem změní.

• Odpovědi 298
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Touhle dobou už zřejmě o Alanovi ledasco víte. Minimálně byste měli mít nakoukaných šest epizod hraného prequel-seriálu Bright Falls, které udělají velkou radost každému fanouškovi Twin Peaks od Davida Lynche. citace s Eurogameru ... Jinak jestli umíš alespoň základy tak bys tomu měl alespoň trochu rozumět ..AW je stejný jako HR a klade důraz na příběh a je to stejný jako by si se díval na horor a měl u televize vypnutý zvuk ...Jinak by se měla objevit v obchodech verze multilanguage a ta by měla mít v sobě deset jazykových stop včetně polských titulku a to je podebný jako Čj jenom ma přesmyčky :D

Odesláno
Touhle dobou už zřejmě o Alanovi ledasco víte. Minimálně byste měli mít nakoukaných šest epizod hraného prequel-seriálu Bright Falls, které udělají velkou radost každému fanouškovi Twin Peaks od Davida Lynche. citace s Eurogameru ... Jinak jestli umíš alespoň základy tak bys tomu měl alespoň trochu rozumět ..AW je stejný jako HR a klade důraz na příběh a je to stejný jako by si se díval na horor a měl u televize vypnutý zvuk ...Jinak by se měla objevit v obchodech verze multilanguage a ta by měla mít v sobě deset jazykových stop včetně polských titulku a to je podebný jako Čj jenom ma přesmyčky :D

Ahoj, díval jsem se na ty prequely...super, to je dobrý námět na seriál (o: ale našel jsem jen 1, 2 a 3 díl. Psal si že je jich šest. Na oficiálních stránkách jsou jen 2 díly. Na youtube 3 díly. Můžež napsat linky na zbylé 3 díly?

díky,

Odesláno
tak jsem v třetí epizodě, a nemůžu se zbavit dojmu, že je to stereotyptní bludička v lese, co svití a střílí po stínovejch mužících, takový stereotyp jsem nečekal, ... Už ať vyjde Red Dead Redemption...

Přesně,myslel jsem,že se to třeba časem změní,ale kromě části,kdy jedete autem,je to pořád to samé.

Odesláno
No on hlavní tahák té hry je příběh(který je založen na středně těžké angličtině), přece jenom celou epizodu jenom nepobíháš po lese, ale jsou tam i ty pasáže ve dne a pokud ho nechápeš nebo nerozumíš dialogům tak chápu že to tě to nebaví.

Anglicky umím celkem dobře,takže rozumím.Ano příběh AW je hodně dobrý,ale to není vše chci taky nějakou dobrou hratelnost.Jo jsou tam sice pasáže ve dne,ale v těch většinou jenom někam dojdeš,nebo s někým mluvíš a už je zase tma a jdeš lesem....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu