Jonny Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 ahij můj dotaz zlomila se mi v psp karta a půlka se mi nějak zasekla v psp a nejde ven na reklamaci to dát nemůžu protože tam mám cfw a nevím jestli lze nahrát ofiko fw bez karty jinak asi rozebrat vyndat kartu a příjdu o záruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 xD jak se ti mohla zlomit karta v PSP sry za spam ale tomuý se neda smat...xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 no ja nwm asi je to blbost ale ta karta se vyndava tim ze ju zatlacis a ona povoli skus vzit treba jinou kartu a zatlacit nou na tu zaseklou mozna vyleze ale jen tak to tipuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VoKoCA Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 xD jak se ti mohla zlomit karta v PSP sry za spam ale tomuý se neda smat...xD Uplne jednoduse, ja mam sandisk kterej uz je slusne kruplej tak do pulky, ale furt jede. Zkus ten kus vyndat pinzetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frajer252 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Hmm hmm hmm a skoušel si třba paratkem tu kartu vevtitč zmačknout???Třeba neni tak zasekla že by se normálně ta pulka vycvakla..Skus to a kdyby nešlo tak mi napiš skusim jinak poradit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Zkus si vzit neco co se tam do toho vejde a zatlač na ni ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 skoušel jsem párátko nůžky na nechty, špendlík, ale ten zbytek najdu ale nejde ven ať na to tlačím jakkoli prostě nejde ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 hod si cfw do puvodniho stavu dej to reklamovat ..xD oni ti to vyndaj a pak si ho zase prehrajes z5 .. xD jinak bych to nevydel nebo si pspeso rozeber sam..xD a vyndej nehrod beztak pspcka se moc neserou.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tweeety Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Já to dal na reklamaci i s CFW a dali mi nový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 s tim CFW uz jsem tady cetl par tech topicu a lidi co to dali na reklamaci tak jim to prej vzdycky dali bez problemu. Skus to dat s tim CFW, nemuzou ti ho zabavit, akorat ti reknou smula, pak to muzes skusit rozebrat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 no tak jsem se snažil to rozebrat ale nemůžu rozdělalt ten šroubek jak je ze zdola na tý liště je tam extrémě zatáhlej já mám takový hodinářský šroubováčky ale ty se tak blbě držej že to není možný asi řeknu tátovi až příjde domů ať se mi na to mrkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Fw muzes updatovat z UMD nebo pres wifi... prej to nejak jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 to je fakt z umdcka v poho nahrajes novy FW, pres wifi ale potrebujes kartu na kterou update ulozis. kazdopadne kdyz to nevemou na reklamaci tak ještě existují servisy kde ti to udělají za peníze.. např playcentrum.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Tak jsem začal rozdělávat moje psp už mám sundanej display, ale nevím u L je taková jako kdyby lepící páska která je spojená se slotem na kartu a nevím jestli to můžu rozdělalt viz foto tak co byl bych rád kdybych to už to měl hotovýa toto je snad poslední zádrhel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 už to mám vyřešeno LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
ahij můj dotaz zlomila se mi v psp karta a půlka se mi nějak zasekla v psp a nejde ven na reklamaci to dát nemůžu protože tam mám cfw a nevím jestli lze nahrát ofiko fw bez karty jinak asi rozebrat vyndat kartu a příjdu o záruku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts