stawa002 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 ahoj lidi,nevite jak bych mohl na firmwaru 3.03 orig. rozdakat iso hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Predelat na CFW nejlepe na 3.90 m33. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stawa002 Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 a nwis jak to udelat a kde sehnat tu verzi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Podivej se do meho podpisu a klikni si na odkaz Mapa Flasheru ;) Najdes na ni lidi, co ti flashnou PSP na CFW - kde budes moci hrat ISO hry, nyni hrat nemuzes a doma si to sam neudelas.. BTW ja ti to klidne v Praze flashnu, kdyztak mi napis PM ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Kdyžtak napiš odkad seš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Je tady hromada flasheru, udelaji ti to za cenu kolem 300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ViCktor Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 A přitom skutečná cena toho flashe je 0kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 není náhodou na 3.03 jinej způsob než pandora ?(třeba náhodou napatchované GTA LCS) ? vy si prostě chcete za každou cenu vydělat prachy,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 není náhodou na 3.03 jinej způsob než pandora ?(třeba náhodou napatchované GTA LCS) ?vy si prostě chcete za každou cenu vydělat prachy,co? no je ale tohle gta moc lidi nema a kdyztak ho prodavaj za cenu okolo 900...a ten flash je rychlejsi :) a ono kdyz si to spocitas nez byt origo tak si to nechas radsi za par kc flashnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 pandora je levnější rychlejší jednodušší...já to třeba nedělám kvůli prachům vezmu si jen to so mi ten dotyčnej dá... no a jestli budeš flashovat tak bych si to dal spíš na 3.80 ale je to na tobě neni v tom skoro žádnej rozdíl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Já pomoci GTA_LCS v pohode dongradoval a za tu cenu (asi 23 euro) sem mel hru(byl jsem mimo CR) kerou sem na dovoleny dohral a pak si doma downgradoval:Dtakze myslim ze je to taky v necem dobre:D;) jo jinak to UMD porad mam(ae bez mapky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Tak ja nevim me pripada rychlejsi flash.Kdyz si za to nekdo vezme 300 kc treba,tak si spocitej kolik bys utratil KC za ty orig hry na PSP . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 A vlastne i to GTA stoji vic nez ten flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stawa002
ahoj lidi,nevite jak bych mohl na firmwaru 3.03 orig. rozdakat iso hry?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts