Shifter960 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 hoj todle se mi ještě nestalo po dlouhé době sem přeinstaloval pc vše je normal kromě ovladačů na zvukovku vždy mi šla ale ted když ji nainstaluju stejně nejde zvuk akošel jsem snad všechny verze nevíte čim to může byt nějakym updatem nebo tak moc děkuji :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Se zvukovkou sem mel taky problemy po reinstalu win , musis si s tim pohrat , podivej se do spravce jestli tam nemas neco zluty s vykricnikem nebo otaznikem , dalsi zpusob je ve spravci najit zvukovku , dat aktualizovat ovladac a manualne jej vyhledat na disku a nainstalovat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 mas Visty ? Když jo tak si zapni windows update, tam ten driver je na 100% :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 dik moc fachá pamět zlobí tak naposled sem přeinstalovával asi před rokem až ted se mi pc pose** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Mě to dělalo taky romenova rada mě nepomohlo to jsem zkoušel hodně věcí ale zjistilo se že to bylo zvukovkou samotnou takže se musela koupit nová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts