SEMRY Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Kdy se začne prodávat GPS? zajímá mě jestli to někdo hackne a budeme moc házet mapy normálně na MS. Kterej Fw to bude podporovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 no rekl bych ze to bude potrebovat minimalne 3.00, hackne se to urcite , bude to jen otazka casu ... kamera taky byla hned hacknuta .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Kdy se začne prodávat GPS? zajímá mě jestli to někdo hackne a budeme moc házet mapy normálně na MS. Kterej Fw to bude podporovat? gps se už prodává, ale jen v jap. a am., takže zatím máme smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prague77 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 A tusite nekdo, co vse to bude umet? znamena to treba, ze dam pak psp do auta, zapnu gps a mam navigaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 A tusite nekdo, co vse to bude umet? znamena to treba, ze dam pak psp do auta, zapnu gps a mam navigaci? tak to asi na 100% :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 A tusite nekdo, co vse to bude umet? znamena to treba, ze dam pak psp do auta, zapnu gps a mam navigaci? tak to asi na 100% :roll: přesně to 100% jde o to že to bude umět třeba navázat na hru jako v MGS : portable ops je hraní přes GPS takže by se přesto měl dát teoreticky hrát multák... pokud se 2 lidi spojej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 argument Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 no nato sa tesim neviete kolko to stoji v amerike? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 no nato sa tesim neviete kolko to stoji v amerike? ted už nevím, kde jsem to četl, ale myslím, že tam byla cena okolo 50 USD + cca. 9 USD pošta, ale mapa zatím byla jen pro Jap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SEMRY
Kdy se začne prodávat GPS? zajímá mě jestli to někdo hackne a budeme moc házet mapy normálně na MS. Kterej Fw to bude podporovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts