SEMRY Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2006 Kdy se začne prodávat GPS? zajímá mě jestli to někdo hackne a budeme moc házet mapy normálně na MS. Kterej Fw to bude podporovat?
0 Osmen Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2006 no rekl bych ze to bude potrebovat minimalne 3.00, hackne se to urcite , bude to jen otazka casu ... kamera taky byla hned hacknuta ..
0 colin Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2006 Kdy se začne prodávat GPS? zajímá mě jestli to někdo hackne a budeme moc házet mapy normálně na MS. Kterej Fw to bude podporovat? gps se už prodává, ale jen v jap. a am., takže zatím máme smůlu
0 prague77 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2006 A tusite nekdo, co vse to bude umet? znamena to treba, ze dam pak psp do auta, zapnu gps a mam navigaci?
0 Number_x Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2006 A tusite nekdo, co vse to bude umet? znamena to treba, ze dam pak psp do auta, zapnu gps a mam navigaci? tak to asi na 100% :roll:
0 Wolf.cz Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2006 A tusite nekdo, co vse to bude umet? znamena to treba, ze dam pak psp do auta, zapnu gps a mam navigaci? tak to asi na 100% :roll: přesně to 100% jde o to že to bude umět třeba navázat na hru jako v MGS : portable ops je hraní přes GPS takže by se přesto měl dát teoreticky hrát multák... pokud se 2 lidi spojej..
0 argument Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2006 no nato sa tesim neviete kolko to stoji v amerike?
0 colin Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2006 no nato sa tesim neviete kolko to stoji v amerike? ted už nevím, kde jsem to četl, ale myslím, že tam byla cena okolo 50 USD + cca. 9 USD pošta, ale mapa zatím byla jen pro Jap.
Otázka
SEMRY
Kdy se začne prodávat GPS? zajímá mě jestli to někdo hackne a budeme moc házet mapy normálně na MS. Kterej Fw to bude podporovat?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts