Mike55 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Ahoj. Všiml jsem si tohohle packu: http://cz.playstation.com/ps3/news/sony-computer-entertainment-europe-scee-pedstavuje-oficialni-baliek-pro-grand-theft-auto-iv/index.html a docela mě to zaujalo, jelikož to dobře skloubili :tick: a PS3 ted půjde na dračku. A můj dotaz zní jestli někdo neví, kde by se to dalo sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Nevim jestli pujde kvuli ty hre na dracku, pac to je normalni konzole a akorat k tomu davaj GTA4. tenhle pack se ma prodavat za 400€. TAkze kdyz si to koupis dohromady, tak usetris nejaky 3kila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Nevim jestli pujde kvuli ty hre na dracku, pac to je normalni konzole a akorat k tomu davaj GTA4. tenhle pack se ma prodavat za 400€.TAkze kdyz si to koupis dohromady, tak usetris nejaky 3kila Půjde na dračku, jelikož kvůli této hře stojí za to si tu konzoli koupit. Já jsem o PS3 přemýšlel již dlouho, ale tohle mě utvrdilo, že nebudu muset zvlášt shánět GTA IV PS3 verzi jelikož je nedostatkovým zbožím a oproti XBOX 360 verzi je jí podstatně mín(nebo jde více na dračku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woozzi Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 já jsem si právě dnes objednal PS3 a to především kvůli této hře...a myslím že je na tom hodně lidí podobně jako já....příkladem je počet prodaných PS po uvedení GTA4 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 já jsem si právě dnes objednal PS3 a to především kvůli této hře...a myslím že je na tom hodně lidí podobně jako já....příkladem je počet prodaných PS po uvedení GTA4 8) Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konsty Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Jen pro info tady u me v Anglii GTA4 na Xbox zcela nedosttkove zbozi vse vyprodano na PS3 lezi na pultech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Jen pro info tady u me v Anglii GTA4 na Xbox zcela nedosttkove zbozi vse vyprodano na PS3 lezi na pultech V Čr je to naopak. Sběratelksá edice na PS3 byla vyprodána ještě dříve než se začala prodávat(bylo hodně předobjednávek) zatím co XBOX 360 verze(sběratelská i normální) je v klidku všude skladem a je jí hodně. Ps3 je silně omezena(jen pár kusů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mike55
Ahoj. Všiml jsem si tohohle packu:
a docela mě to zaujalo, jelikož to dobře skloubili :tick: a PS3 ted půjde na dračku. A můj dotaz zní jestli někdo neví, kde by se to dalo sehnat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.