Mike55 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 Ahoj. Všiml jsem si tohohle packu: http://cz.playstation.com/ps3/news/sony-computer-entertainment-europe-scee-pedstavuje-oficialni-baliek-pro-grand-theft-auto-iv/index.html a docela mě to zaujalo, jelikož to dobře skloubili :tick: a PS3 ted půjde na dračku. A můj dotaz zní jestli někdo neví, kde by se to dalo sehnat? Citovat
0 lomax Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Nevim jestli pujde kvuli ty hre na dracku, pac to je normalni konzole a akorat k tomu davaj GTA4. tenhle pack se ma prodavat za 400€. TAkze kdyz si to koupis dohromady, tak usetris nejaky 3kila Citovat
0 Mike55 Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Nevim jestli pujde kvuli ty hre na dracku, pac to je normalni konzole a akorat k tomu davaj GTA4. tenhle pack se ma prodavat za 400€.TAkze kdyz si to koupis dohromady, tak usetris nejaky 3kila Půjde na dračku, jelikož kvůli této hře stojí za to si tu konzoli koupit. Já jsem o PS3 přemýšlel již dlouho, ale tohle mě utvrdilo, že nebudu muset zvlášt shánět GTA IV PS3 verzi jelikož je nedostatkovým zbožím a oproti XBOX 360 verzi je jí podstatně mín(nebo jde více na dračku). Citovat
0 Woozzi Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 já jsem si právě dnes objednal PS3 a to především kvůli této hře...a myslím že je na tom hodně lidí podobně jako já....příkladem je počet prodaných PS po uvedení GTA4 8) Citovat
0 Mike55 Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 já jsem si právě dnes objednal PS3 a to především kvůli této hře...a myslím že je na tom hodně lidí podobně jako já....příkladem je počet prodaných PS po uvedení GTA4 8) Přesně tak. Citovat
0 konsty Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Jen pro info tady u me v Anglii GTA4 na Xbox zcela nedosttkove zbozi vse vyprodano na PS3 lezi na pultech Citovat
0 Mike55 Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Jen pro info tady u me v Anglii GTA4 na Xbox zcela nedosttkove zbozi vse vyprodano na PS3 lezi na pultech V Čr je to naopak. Sběratelksá edice na PS3 byla vyprodána ještě dříve než se začala prodávat(bylo hodně předobjednávek) zatím co XBOX 360 verze(sběratelská i normální) je v klidku všude skladem a je jí hodně. Ps3 je silně omezena(jen pár kusů). Citovat
Otázka
Mike55
Ahoj. Všiml jsem si tohohle packu:
a docela mě to zaujalo, jelikož to dobře skloubili :tick: a PS3 ted půjde na dračku. A můj dotaz zní jestli někdo neví, kde by se to dalo sehnat?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.