netix Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Hnedka bych to jel do Praglu hledat okamzite volam kamosovi...skoda ze tady nemam frienda z prahy z forka...ledaže...fko?:lol: Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 no ted mě napadá, jak hluboká byla ta jáma minule? a ulovek dne, fajn ulovek života :D Citovat
netix Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Zajímá mě kde na to berou money od streamu?Tak X-box 1. bych chápal to zas tak drahy neni ale ta telka a X-box 2. 8) Citovat
liveoliverr Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Zajímá mě kde na to berou money od streamu?Tak X-box 1. bych chápal to zas tak drahy neni ale ta telka a X-box 2. 8) Určitě od nich ... ze svojeho by to určitě neplatili , neblázni prosimtě ... Strašný pokušení , hned bych do Prahy zajel na vejlet ... PS: Najde se někdo z okolí Olomouce? :dozey: Citovat
conter Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Stejne nechapu proc tam pisou "bedna je zakopana nekde v CR"...pochybuju ze budou takhle velkej kram zakopavat:D...Daj tam cislo a je to...Jo jinak co vlastne maj z ty sledovanosti na streamu?:roll: Citovat
netix Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Stejne nechapu proc tam pisou "bedna je zakopana nekde v CR"...pochybuju ze budou takhle velkej kram zakopavat:D...Daj tam cislo a je to...Jo jinak co vlastne maj z ty sledovanosti na streamu?:roll: Podle me prachy nebo nejakej sponzoring napr. X-game Citovat
Ski Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Mno podle me je to v Boleslavi :) (zvuk uplne na zacatku te hry zni jak kdyby to bylo u automobilky Skoda ;) !!!)... Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Lool. Ste na to prisli az ted? :D to video uz je tam od 30.dubna :D. Kdyz sem koukal na mapu tak me taky jako prvni do oci tukla bolka.....taze to mozna bude tam :D Kdybych nemel kocovinu tak nasedam na autobus smer MB :D Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 ja v bolce sem ale co s tim? bez indicie nemuzu delat nic :D nevim ani jakej je symbol na tom miste Citovat
f-007 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 ty ve ja chci tu televizi :lol: kaslu na kamarady ja jdu rozkopat 54 kilaku okruh od praglu x'DDD Citovat
netix Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 ty ve ja chci tu televizi :lol: kaslu na kamarady ja jdu rozkopat 54 kilaku okruh od praglu x'DDDF-ko ja vim kde to je kdyz to najdes a das mi X-box + GTA 4 tak je telka tvoje :) Citovat
f-007 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 F-ko ja vim kde to je kdyz to najdes a das mi X-box + GTA 4 tak je telka tvoje :)beru chci jen tu TV prosim prosim xbox uz mam i gta ale potrebuju TV :( :D dej me na sebe icq x'DDD Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 jak to mužeš podle tohohle videa co nic nenapovídá vědět kde to je? :dozey: to by mě teda zajímalo :wohow: Citovat
netix Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 jak to mužeš podle tohohle videa co nic nenapovídá vědět kde to je? :dozey:to by mě teda zajímalo :wohow: Oni to tam sami píšou v Čr :)beru chci jen tu TV prosim prosim xbox uz mam i gta ale potrebuju TV :( :D dej me na sebe icq x'DDDOK tak to najdi ja ti pak řeknui kde to je :) Citovat
f-007 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Oni to tam sami píšou v Čr :)OK tak to najdi ja ti pak řeknui kde to je :) ty me to nereknes x'D protoze to sam nevis x'DDDD a mate smulu vsichni ja to najdu a budu lakomec x'DDD Citovat
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 netix:dozey: ha ha vtipalku.... to fko:hej ber bagr a jedem-prodam PSP a za ty prachy od tebe koupim to xko a ty si nechas bednu :wohow: :lol: a najdem to:lol: ja bych to dneska fakt moc neresil,stejne to podle tyhle indicie nikdo nenajde :D treba se to nenajde vubec:lol::lol: Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 vyjádření xgame :P Mas recht, je to ilustracni video, nechceme dopadnout jako s X game I, kdy sme ze sedmi indicii vypustili 1 a likdi uz to nasli. Zabery sou ilustracni, ale vzdalenostni udaj je spravnej, kdyz budes dal sledovat indicie, ktery uz nebudou mit charakter jako tadle, tak te k pokladu dovedou... takže klídek pánové :D Citovat
f-007 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 enemy:ok kdyz te neco napadne tak mi rekni x'D chci jen tu tv x'DDD Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 já chci všechno :D ne to GTA by mě ani tak nevadilo ale ta TV i xbox to by bylo něco:cheesygrin: Citovat
Guns-player Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 počkejte, jestli bude dalsi hra tak tam uz bude zas neco lepsiho..... (PS3:D) jinak je tu nekdo z plzne ze bych nekdy s nim sel hledat i kdyz zase se o nic nechci delit :D PS: co z toho maj? STREAM dostava 100 000 minimálně z reklam na konci videjí navíc sledovanost atd... tohle se cení a to že si koupí "poklad" za 50 000 pro ne nic neni ;) Citovat
Guns-player Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Tak jsem si nasel jejich e-mail. Až mi odpoví postnu sem celý rozhovor. Některé informace by se mohli hodit :) Citovat
conter Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 jen tak pro zajimavost sem si hral s mapama:D;) mapa ze serveru mapy.cz Delam sem to na dvakrat pac je neni jasny jestli je od stredu prahy nebo od kraje prahy:D;) tady mapa kde stred kruznice je ve stredu Prahy: A tady mapa kde sou tecny na krajich Prahy: Jen tak pro zajimavost:D;)a neni to zas az tak presne:D;) Treba to nekomu z nas pomuze:P:D;) Myslim si ze ve hre z velkych mest jsou napr.:Sedlcany, Pribram, Kolin, Ml.Boleslav, Rakovnik, Podebrady apod:D;) Citovat
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 to conter:hmh,stejne jeli v aute a IMHO to merili podle GPS takze stejne nema vyznam to hledat na mapach,si teda myslim :cheesygrin: to Guns-player:no to sem teda zvedavej co to bude za informace :cheesygrin:...ale neco mi rika ze to bude fake info:blink::lol::lol: Citovat
f-007 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 lidi mate to marny najdeme to ja a enemy x'D Citovat
conter Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Ják si věří dámy...:lol:;) enemy: to ma nejt jen tak priblizny ta mapa:D...;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.