f-007 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 zejtra to uz budou vedet vsichni takze uz dneska tam asi pojedu Arcane akorat odvraci pozornost protoze to chce sam pro sebe x'D Citovat
netix Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Dal sem edit že tam Mladá určo neni ale řikam třeba je to fake?a nebo jak jeli tak jeli třeba 20km zajíždkou a dali to hnedka do prvni vesnice od Prahy :D Citovat
f-007 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 x'D ale ja to chcu a chcu a chcu :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( x'D heh jdu radsi hledat cao panove... jo a kdyby neco tak mi to nechte ja to najdu x'D Citovat
Arcane Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 to video bylo jen ilustrační, si všimni jak je sestříhaný, tam jede a najednou sou za nim auta... Citovat
au! Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 tohle pisou pod tou druhou napovedou : Bečváry - vzdušnou čarou Bezno - po silnici z centra Borotice (nebo Broumy) - po silnici z Dejvic Citovat
Guns-player Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 taky tam píšou, že se na tu ceduli takovýmhle psmem vejde max 6 písmen... Citovat
conter Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Hej do pitche...!!!!!!!!!!!!!!!!Asi vim kde to je...!!!Vzdálenost sedí na metr přesně a ta vesnice má první písmeno B a je kousek ode me:lol:zitra tam jedu...jestli hje to tam kde si myslim:lol:;) Kua ja to chci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: at uz je tu dalsi napoveda:lol:!!!!!!!!!! Citovat
Arcane Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 já už vim jistě kde to je :dozey: ale je to 115km ode mě akže sem v haji Citovat
En3mY Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 contere zejtra uz bude pozde :P :lol: ja bydlet tak 20 Km od toho tak na nic necekam a hnedka dneska co bych vedol ze to zacina na B bych tam jel na kole i treba na podelany kolobezce,ta vyhra za to stoji :D Citovat
conter Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Za chvilku napise kamos tak snad tam dojedem na kole;) Citovat
En3mY Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 at se vam propichnou duse,at se vam propichnou duse:lol::lol: at se ti vylomi retez :lol: at se ti zlame vyplet kol:lol::lol: ne delam si rit....za kolik mi pak to xko prodas?:lol: Citovat
conter Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 at se vam propichnou duse,at se vam propichnou duse:lol::lol: at se ti vylomi retez :lol: at se ti zlame vyplet kol:lol::lol: ne delam si rit....za kolik mi pak to xko prodas?:lol: :lol::lol::lol: Dyt ja ani nwm co hledat:lol:bednu,pneu...:lol:;)jo a my mame spolehlivy kola:lol:;) Citovat
En3mY Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 :lol::lol::lol:Dyt ja ani nwm co hledat:lol:bednu,pneu...:lol:;)jo a my mame spolehlivy kola:lol:;) rikas:skladacka rulezz?:lol: :D ja si teda myslim ze to zase bude normalka pod pneumatikou a zase pod xkem a normalka v zemi :D a kdyz do ty bedny davali bublinkovou folii tak to asi zahrabali :cheesygrin: Citovat
Guns-player Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Kde to je stejně tam nepojedu akord mě to zajima.. (jsem moc daleko nejmeně 100KM a to mě tam nema kdo hodit) pls pisne te mi pm děkuji Citovat
Arcane Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 nebylo by to fér vůči ostatním co se stále snaží. tkaže sry ale neřeknu. sere me akorat to že vim kde to je. vi mdke leži v zemi lcd, xbox a gta namam se k nemu jak dostat :( kdyby nekdo chtel muzu ho tam vzit :D Citovat
expertos Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 REKAPITULACE NÁPOVĚD: 1. Poklad - xbox 360, GTA IV, Lcd TV, 2. Je někde v ČR 3. 54,5 km od prahy 4. vzdálenost k vesnici začínajíci na B5. měřeno od "U divčích hradů 10, Praha 5" 6. v neděli v 10:00 bude poslední nápověda... Hodně štěstí! UPDATE__________________________________________________________ Bez posledního videa poklad nenajdete.... Takze musime cekat na zejtra =)) ale vime ze je to vesnice a mereno od... =) takze go dalsi hledaci =)) PS: je to komentar od X GAME pod napovedou 2 =) takze zadna fake napoveda =). Citovat
En3mY Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Je někde v ČR 3. 54,5 km od prahy 4. vzdálenost k vesnici začínajíci na B5. měřeno od "U divčích hradů 10, Praha 5" sakra ja vedel ze to merili z prahy 5 kdyz odtamtud sou west a wolf a kousek od nich nasli to prvni xko :D yo fko,dont give it up,musime makat,musime to poradne checknout,go go soldier:lol::lol: sakra ja to budu mit,ja si verim:lol::lol::lol: Citovat
f-007 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 x'D ja uz na to kaslu... ja si na tu TV radsi vydelam x'D...jinak Arcane vem me tam :( xD Citovat
Arcane Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 nemám auto a nedopaltil bych se jak na autobuss tak na vlak nebo benzin :D Citovat
f-007 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 arcane dam ti 350000 points kdyz mi to pisnes na PM x'D Citovat
Arcane Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 ne fakt ne :) nebylo by to fer. ikdyz tech 350k pts je lakavych :D Citovat
Ski Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 at se vam propichnou duse,at se vam propichnou duse:lol::lol: at se ti vylomi retez :lol: at se ti zlame vyplet kol:lol::lol: ne delam si rit....za kolik mi pak to xko prodas?:lol: Jezisi...UZ BY SIS MOHL ODPUSTIT FLAME!! A TRAPNEHO SPAMU!!! nebylo by to fér vůči ostatním co se stále snaží. tkaže sry ale neřeknu. sere me akorat to že vim kde to je. vi mdke leži v zemi lcd, xbox a gta namam se k nemu jak dostat :( kdyby nekdo chtel muzu ho tam vzit :D A jak si na to prisel?! :P...Vsichni tu verimeee:wohow::cheesygrin::blink:... I kdyby to bylo 115 km ode me tak beru stopa a jedu tam :P...A nebo si vem taxi..stale se to vyplati...kdyz to vis na 100% :P... Citovat
Kastan Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 arcade : no to teda fakt nevím jak jsi na to přišel ;) můžeš vědět možná tak město. a proč by to mělo být nefér ? někdo to snad najít musí Citovat
En3mY Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Ski uklidni se laskave...jenom cekas az tady nekdo rekne kde to je a nebo proste bydlis nekde v riti a prudi te ze to mas tak daleko ze jet tam nema vyznam :P a nerikam tu zadnej flame tak nevim co prudis...ja vim no,proste mas smulu a mit to nebudes a nic s tim neudelas :P a nadavej si tu jak chces,rikej co chces ale stejne ti to xko neda :P ...mam sto chuti tam jet a jit si pro xko,ale dneska je osklivy pocasi,takze jeste si to poradne promyslim... Citovat
conter Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Tak sem se vrátil hoši:lol: Prolezli sem docea dost velkou část toho kde by to mělo být a ujeli sme celkem dost asi kolem 60km:lol:---na kole;) ae nalezli sme akorat tak velky ***:lol:no jinak uz to tam mame zmapovany takze pokud to je tam kde sme byli a v ty napovede to bude tak to snad najdem:lol: urcite udelaj zaber na nejakej sutr nebo strom(a ze jich tam je:lol: )a mame po ptakach:lol: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.