kalexar Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 jak spustim countera na psp ?? nahral jsem ty dve slozky do GAME . v psp se mi to ukazalo ale hra se uz dale nespusti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vjetrnik Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 jak spustim countera na psp ?? nahral jsem ty dve slozky do GAME . v psp se mi to ukazalo ale hra se uz dale nespusti kde stahnu toho cantr strike?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 no jo to jsou ty homebrew hry ještě doteď sem nezjistil jak je spustit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 A jakej máte firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francik_3 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Ty máš Countera? Kdes ho sehnal? Ani nevím, že to existuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Ty máš Countera? Kdes ho sehnal? Ani nevím, že to existuje...Ano je to trapna emulacia prerobeneho CSka v hre Doom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Je ti sice Counter-strike, ale na enginu Dooma, a je to akorát singleplayer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guma_S Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Tak že je ten counter na hovn.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Tak že je ten counter na hovn.....?Asi tak, jsou tam d*ebilní zvuky a celý je to takový divný. To si radši zahraj obyč dooma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 ach jo uz sem se tesil podle nazvu na countera a jak sem sel niz a niz tak sem nastvanej..... :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guma_S Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 ach jo uz sem se tesil podle nazvu na countera a jak sem sel niz a niz tak sem nastvanej..... :cry: já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francik_3 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Ty máš Countera? Kdes ho sehnal? Ani nevím, že to existuje...Ano je to trapna emulacia prerobeneho CSka v hre Doom...Aha... Tak to asi nebude stát ani za zkoušku... Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 ja to mam...je tam de_dust a jak uz bylo receno...je to takovej doom a misto impu tam nabihaj Téčka...zejtra bych to moch nekam upnout jestli by nekdo chtel...jinak to spoustim na fw2.8 hb kriek 0.995 nebo tak nejak to je :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vjetrnik Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 a kde stahnu toho Counter-strike,poslete mi link??:)dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 a kde stahnu toho Counter-strike,poslete mi link??:)dík...Je to zbytocnost iba si skazis radost z opravdoveho CSka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 no jako nic proti ale CSko se stejna sra*ka jak to na PSP.... CSS ....nic jinyho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 a kde stahnu toho Counter-strike,poslete mi link??:)dík...Je to zbytocnost iba si skazis radost z opravdoveho CSka...csko je stejně blbost u které dokážou závisláci prosedět celý život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kgsws Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 a kde stahnu toho Counter-strike,poslete mi link??:)dík...Je to zbytocnost iba si skazis radost z opravdoveho CSka...csko je stejně blbost u které dokážou závisláci prosedět celý život jo přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vjetrnik Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 a kde stahnu toho Counter-strike,poslete mi link??:)dík...Je to zbytocnost iba si skazis radost z opravdoveho CSka...asi jo no:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francik_3 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Mě se taky ze začátku CS-ko nelíbilo... Ale ted už mi celkem dost baví... Sice to není bůhvíjaká grafárna, ale hratelnost je sqělá... Ale na Call Of Duty2 to nemá... :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 ...csko je stejně blbost u které dokážou závisláci prosedět celý život ty si asi CS nikdy nehral co?? si fakt vymazana hlava kdyz tohle tvrdis! nepatris nahodou mezi ty co si mysli ze se z hrani muzes zcvoknout a zabit se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Já jsem CSko hrál asi 2 roky ale pak jsem začal hrát cod a cod2 . Ale v žádnym příkladě bych neřikal o CS že je to blbost .:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kgsws Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 hraju hru z horši grafikou a bavi mě mnohem vic než nějaky CS ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 madrik19 Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 ja si myslim ze bude pekne na hovno ovladani jako to si kupte cod3 nebo MoH a pres multiplayer je to mrdicka mi vsichni radili teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 ja hral nedavno final fantasy 6...starej oldskoooool na nintendo nebo neco takoviho...a je to fakt bozi....hlavni je pribeh a ne grafika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Day of Defeat Source je super mám to přes STEAMA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kalexar
jak spustim countera na psp ?? nahral jsem ty dve slozky do GAME . v psp se mi to ukazalo ale hra se uz dale nespusti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
25 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts