lachimalaif Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Pic všeci, omlouvám se jestli to tu někde už je, ale já nic nenašel. Stáhl jsem si hru Eragon, ale zasekl jsem se hned na začátku a nevím co mám dál dělat. Konkrétně je to, že mám se Safirou házet nějaké kameny na vlky ale už jsem jich zabil kvanta a pořád se nic neděje. Proto bych se chtěl zeptat těch co to už hráli, nebo jestli by někdo nechtěl udělat návod, nebo sem aspoň napsat link na návod. Všem moc díky :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Pic všeci, omlouvám se jestli to tu někde už je, ale já nic nenašel. Stáhl jsem si hru Eragon, ale zasekl jsem se hned na začátku a nevím co mám dál dělat. Konkrétně je to, že mám se Safirou házet nějaké kameny na vlky ale už jsem jich zabil kvanta a pořád se nic neděje. Proto bych se chtěl zeptat těch co to už hráli, nebo jestli by někdo nechtěl udělat návod, nebo sem aspoň napsat link na návod.Všem moc díky :wohow::wohow::wohow: S tema kamenama mas zbourat jeskyne odkud ti vlci vychazi. Byli tam snad tri jeskyne... Jsou to takovy hromady kamenu s dirou (vychodem)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 tak to by mě nenapadlo ale fakt dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.