schnekino Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 Cafte,mam problem v Juiced 2.Ked hram v druhej lige poslednu hru,ktoru ked prejdem sa mi otvori nova liga.Je to Score 750.000 points in a Prototype Drift Endurance Challenge.Ked idem hrat,nemozem LOCKED a napise You need a car in this league fitted with at least one Prototype mod pack to enter this race.Prosim ak viete poradte kedy sa mi to odblokuje vopred dakujem:psp: Citovat
Tazcz Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 No podle toho co jsi napsal, musis mit na aute alespon jednu soucastku z kategorie prototype. Citovat
rajtas Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 transelator: You potřebujete auto v této lize vybavené aspoň jedním Prototype frajerem balíkem k tomu, aby vstoupil tento závod tak jak psal Tazcz Citovat
schnekino Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 A neviete ako ju ziskam ked Prototype tuning je len pri HIN Elite?Skusal som vsetky 4 auta co idu kupit v druhej lige no ziadne tam nejdu vylepsit. Citovat
schnekino Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 Problem smutne vyrieseny,mozte to zamknut:roll: Citovat
RooSooL Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2008 Když vybereš jakoby v graáži tuning, a tunig tak se pod jednou nabýdkou objeví možnost zmáčknout čtvereček myslím nebo L. (prostě něco jinýho než normálně) a tam máš možnost si odemknout potřebné prototipe věci. Např extreme nitro. Taky jsem to dlouho nemohl udělat Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.