407sw Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Cau dostal sem nabidku na Xbox 360 premiun flashnuty bez HDMi s veskerym prislusenctvim za 5000, vyplati se to ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 no cena to neni spatna ale pocitej s tim ze je to ta stara verze xboxu kde hrozi prehrivani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 a podle ceny to vypada jako kdyby měl ban na X live ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 ne ban na live nema ptal sem se, da se nejak zamezit prehrivani ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 hrát v malých dávkách a nebo dokoupit větrák ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Po prehrati pridou 3 diody ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 presne tak - kruh smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 koupí určitě neprohloupíš..dokup větrák a budeš v pohodě..;) ale ta cena je nějak podezřelá..podle mě má nějakou vadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Kde se dá dokoupit vetrák a jak se zapojuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 V obchodě a z druhý strany budeš mít takovej malej návod i s obrázkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Stacil by tenhle http://www.tntrade.cz/shop/index.php/detprd/acutake-conscool-xb1-white-cooling-system-for-microsoft-xbox-360 a bude to stimto chlazenim 100% bezpečné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exventura Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Podle mě to až tak extra výhodné není, pokud vezmu v potaz, že se jedná o použitou konzoli (na kterou už možná ani není záruka) a jedná se o verzi bez HDMI (starší vnitřnosti, přehřívání, ring of death, ...), tak mi přijde výhodnější koupit nový Arcade - 2 roky záruka, HDMI, cena cca 5200 Kč + flash firmware (700-1000 Kč tady na fóru) + HDD 20GB (500-600 Kč).. sice se cena vyhoupne na +- 6500 Kč, ale budeš mít funglovku, se zárukou a výrazně menší šanci na pokazení (díky nové verzi s HDMI). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 já bych to teda v žádném případě nebral... to přehřívání za to nestojí.. a pochybuju že ti nějaký dementní větráček výrazně pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 já bych to teda v žádném případě nebral... to přehřívání za to nestojí.. a pochybuju že ti nějaký dementní větráček výrazně pomůže Divil by ses jak pomůže ... Jinak , doopravdy je lepší si koupit novej Arcade za 5,2 k Kč ... Btw, jen tak mimo ... Od jakého člověka to chceš koupit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 NWM jestli je odsad z fora ale na ICQ ma prezdivku DarkShadow a cislo 245-296-711. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 fakt nekupuj to . kup jen s HDMI . navíc už vůbec ne od tohodle , myslím že někdo se stejnou přezdívkou dostal na wf antihodnost za to že prodával premium učty na rs.com a potom je bloknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 uf tak jo MOOOOOOOOOOOOOOOC diky za tip nerad bych otevrel prazdnou krabici nebo naplnenou hlinou ci sutrama, jeste ze sem se zeptal !!! P.S. jestli nesezenu tady nakje na tomto SLUSNYM foru tak pudu asi do novyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 sus nejakou aukci s osobnim odberem, se zarukou atd. Proste nekteri lidi si to koupi a nebavi je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Regnulo sem se na ukru a cekam az mi prede rigistracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ecko1468621637 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Ta cena mi u toho taky nějak habruje ...šel bych radši do neW ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
407sw
Cau dostal sem nabidku na Xbox 360 premiun flashnuty bez HDMi s veskerym prislusenctvim za 5000, vyplati se to ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts