k3nNy Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 Cau chvili sem hledal ale nikde sem nic podobneho nenasel tak se teda zeptam. Normalne mi jelo vse v poho az do doby kdy sem se dostal do 3. world a posledni mapa (nebo kolo nebo jak tomu kdo rika :D ) tak se mi to pri nacitani (vzdy jak tam skacou ti mali) sekne a musim vypnout cele loco roco, zadnou chybu to nenapise proste se to jen sekne a nic se nedeje treba 10min, vsechny ostatni mapy pred tim jdou uplne v klidu ale proste pres tady tu se nedostanu :( newite cim by to mohlo byt? Je to paradni hra a chci ji dohrat :psp: mohlo by to byt nejakou spatnou verzi ISO -stahnout novou? Jo jeste mam PSP Fat CFW 3.90 M33-3 Dik :)
netix Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 Hele tak verzí to na 90 procent není...spiš kartou...mě tohle dělá SSX s závodama v SSX legends :dozey: ja si to SSX stahnul 5 verzí a nevalilo mě to :)
D4X Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 na 90% to je špatným ISO : ) dělá to i např v jednom isu GTA:LCS, když jedeš do přístavu - lag a stejné příznaky jako u tebe
Dark7 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 je to urcite ISO, jak sem koupil kartu a na ni byla sega rally a proste pri jedny mape se to dycky kouslo....a taky se nic nedelo dlouho a uz se to nerozbehalo.... sem kvuli tomu jak vul preinstalovaval celej fimware nekolikrat.... nakonec sem zjistil ze to bylo tim ISEm no....
k3nNy Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 2 netix : myslis ze by pomohl format karty? 2 D4X : zkusim stahnout jinou verzi :) Dik, zkusim a uvidim, ale doufam ze mi to pude pac sem na tom celkem zavisly :D
netix Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2008 to nwm to sem nezkousel ale asi nn spis jestli mas fake tak mozna tim
k3nNy Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 nn nemam fake, ted sem ve skole az pridu domu zkusim stahnout druhou verzi nekde tady z fora pac tamtu sem stahoval pres torrenty tak mozna to bylo nejaky posrany :)
ader Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 Vcera se mi stalo to same, svet 3-7, presne v tom screenu loadovacim sek a vypnuti. Stahl sem tedy jinou verzi a dela to taky. Nejaky napad? Respektive kolik ma roco levelu jeste? Je to posledni mapa nebo je dalsi cely svet?
netix Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 nevim kde ale někdo mi řikal že loco roco ma jeden bug a přes něj se nedostaneš ;)
marek_2080 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 nemate fixlou verzi... stahnete hru odjinud btw. furt vsechny problemy nesvadejte na fake kartu :roll:
netix Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 marek: taky si to myslim muzes si ju stahnout v mym uploadu viz můj podpis..
marek_2080 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2008 netixi pises tu ze je to na 90% kartou tak nerikej ze si to myslis taky :dozey: btw. ja mam tu hru (fixlou) uploadlou aspon 3/4 roku .
ader Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2008 ok,diky,stahnu to znovu a dam vedet
netix Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2008 netixi pises tu ze je to na 90% kartou tak nerikej ze si to myslis taky :dozey:btw. ja mam tu hru (fixlou) uploadlou aspon 3/4 roku . 1)pisu k druhymu dotazu 2)na tu chybu sem přišl nedávno
Recommended Posts