tomahawk Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Zdravim... FlatOut skvela gamesa, ale nejde mi multak :? Pokazde kdyz dam MP tak se mi PSP sekne a po chvilce restart. Zkousel jsem si Hru stahnout z jinyho serveru,pokazde full, ale stejnej problem. Nevite nekdo Proc?? :roll: MP jinych her jdou v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 musis mit PSP nataktovany na default.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 v Recovery?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 jj nebo ve VSH menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 uz to facha.. diky!!! pls Lock!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts