logo Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Možná budu vypadat jako lolek ale prostě mi nejde nainstalovat zadnej devhook do se-c porad mi to píše že chybí neco tamhle nějaká knihovna tady...nikde na foru sem nenasel co mam nakopírovat do jaký složky tak se ptam...Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Možná budu vypadat jako lolek ale prostě mi nejde nainstalovat zadnej devhook do se-c porad mi to píše že chybí neco tamhle nějaká knihovna tady...nikde na foru sem nenasel co mam nakopírovat do jaký složky tak se ptam...Dik Podíve jse např. do topicu (viz. níže). Na straně dvě je i přeložený návod. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6223&postdays=0&postorder=asc&highlight=devhook+++sec&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo Odesláno Prosinec 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 noo jo ale me e nechce udelat ten dump jen se mi to zasekne na ty obrazovce kde je napsano PSP a sony a blabla a pak se psp vypne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Mno tak si ten dumper musíš dát (pokud máš 2.71 SE-X) do složky GAME150 a ne do GAME... A půjde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.