Simi22 Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 Nevíte někdo kdy mají vyjít Worms: Open Warfare??? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Únor 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2006 pokud se nic nepokazí tak je tu máme 24.3.2006...březen bude koukam pořádně nabitej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 To docela jo.... těším se na wormsíky.... akorát doufam, že nobudou 3D... ty se mi na PC moc nelíbily :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 Šimi co to meleš, vždyt nemáš Spidermana... ten je můj..... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 ne, sou 2D, trošku vylepšená ale 2D!!!! takže to je nejočekávanější hra-ve škole mě to zase bude bavit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 Šimi co to meleš, vždyt nemáš Spidermana... ten je můj..... :lol:Nebo tobě snad přišel? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 No tak to jsem moc rád..... :D Určitě si je pořídim.... A newíš jestli budou podporovat wi-fi multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 To snad neni treba se ptat, zda-li bude podporovat wi-fi multak!vzdyt na tom stavi cela serie WORMS a konec koncu i masinka psp... juchuuuuuuuu......Worms 2D.....uuuhhuuuu.to bude supkaa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 no to by bylo na hlavu kdyby neměli multiplayer-na tom to je celý postavený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Únor 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2006 No juoo... jen jsem se chtěl ujistit, hned jak vyjdou, JDU SI JE KOUPIT::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Únor 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2006 Hádám, že na FW 2.00 to asi nespustíme co? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 CHcI WORMS KUA :) a tekkena chcete to taky ?? lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeUp Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 CHcI WORMS KUA :) a tekkena chcete to taky ?? lidi No jasný, nejlepší pařby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Únor 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2006 já je zatim hraju na n-gage ale až konečně vyjdou tak to bude masec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2006 ..tak uz se to blizi :) ...btw na netu sem narazil na obrzky, jak budou vypadat WORMSove na DSku a musim uznat, ze ty 2 obrazovky suprve vyuzivaj....horni ukazuje pole a na spodni je celkova mapka, zbrane a veskere info...musim uznat ze fakt paradni...navic vybrat zbran dotykem bude urcite rychlejsi nez na ni najet pomoci analogu(nebo jak to bude u PSP)... obrazky z DS [left:c69f16d7c5]http://img.hrej.cz/de/4de8123550f1ae33e366db40cfa74e.jpg[/left:c69f16d7c5][right:c69f16d7c5]http://img.hrej.cz/59/d0536f474f1854100434da0739cce3.jpg[/right:c69f16d7c5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Únor 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2006 tj ale zase ta grafika myslim ze PSP verze bude mnohem lepsi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 to teda, tydle vypadaj jako kdyby to jelo na DOSce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 ale zase na druhou stranu to ovládání přez ten dotykovej schreen musí bejt GOOD :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2006 neni to good to rozhodne ne ale ty obrazky jsou teda strasny doufam ze to tak nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Březen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2006 no co, uz hrate ? Vyborna hra, skvela hratelnost, hudba aj grafika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Duben 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2006 hey uz jsem si je obednal..maj je cca za 1400 na www.surtep.cz za tejden je mam doma juhuuuuuuu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamos Odesláno Duben 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2006 LOOL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropa Odesláno Duben 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2006 Cervi jsou fakt vynikajici - klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Duben 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2006 Takže jem to už chvilku hrál a moje dojmy jsou: - Jsou to klasičtí červi, ale přece jen se konverze nevyhnula nějakejm problémům. Takže oproti PC verzi to má následující mínusy (klady jmenovat nebudu, ty každej zná. A PSP nemá žádnej triumf čím by byla lepší.): 1) schází dost zbraní (a nebo padají v bednách který jsem nenašel? - ale v menu zbraní nevidím místo kde by se potom zobrazily). Třeba super ovce, svatý granát, betonový osel, super banánovka, krávy, stará paní, atd. Ze super zbraní je tuvlastně pouze ovce a klasická banánovka. Nic víc. 2) Ovládání s jetpackem. Na směrovém kříži se dost blbě mačkají dvě tlačítka zaráz. Vzhledem k tomu, že jde o každou vteřinu, tak je to o nervy 3) Ovládání na laně. To je ještě horší než jetpack. Na PC šli dělat hezký machroviny. Ale vla potřeba mačkat velmi přesně všechny čtyři šipky (a skoro pořád dvě najednou). Na směrovým kříži naprosto nemožný. Aspoň jetpack a lano mohli udělat na joysticku. Hrálo by se to mnohem líp. 4) Narazil jsemv menu na část kde mi scházelo tlačítko zpět. Takže pokud jsem tam vlezl omylem, tak jsem buď musel mapu dohrát, vzdát (což je potom ve statistikách :-() a nebo resetovat PSP. Malá chybka, ale mohli se jí vyhnout. 5) Nejsou tam klasický svénáře a různý úkoly jako v PC verzi. Všechny SP scénáře jsou pouze různě těžký verze deadmatche. Ale jinak super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2006 Tam není tlačítko zpět :shock: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.