DangerousDave Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Zdravim chci se zeptat jak je to s regiony anebo když si koupím XBOX360 v americe musí mě zajímat ještě něco kromě NTSC rozlišení??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 musí tě zajimat taky že musíš mít ntsc hry (nebo region free pokud budeš mít flash) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DangerousDave Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 musí tě zajimat taky že musíš mít ntsc hry (nebo region free pokud budeš mít flash) ok rád bych provedl flash ze zkušenosti mi asi můžeš říct jak jdou sehnat NTSC isa já bych řekl že stejně jako PAL nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 jo na anlických forech hlavně neni moc problém sehnat ntsc,a region free je taky spusta her takže by to snad nebyl moc problém ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DangerousDave Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 jo na anlických forech hlavně neni moc problém sehnat ntsc,a region free je taky spusta her takže by to snad nebyl moc problém ;) dík moc šéfe pomohl jsi mi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DangerousDave
Zdravim chci se zeptat jak je to s regiony anebo když si koupím XBOX360 v americe musí mě zajímat ještě něco kromě NTSC rozlišení???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts