Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox Live Silver + Stealth = ban?

exventura

Otázka

Měl bych jeden hodně konkrétní dotaz, vím sice, že spousta lidí tvrdí, že se stealthem není možné dostat ban (ale i tady na fóru ho už několik lidí dostalo), proto by mě zajímalo, kdy konkrétně dochází k odhalení pirátské kopie? Flashnutý firmware mám teprve necelé dva týdny (iXtreme 1.41), zatím jsem stáhnul a vypálil cca 80 her (všechny se Stealthem), ale síťový kabel (internet) jsem zatím do xboxu nezapojoval.

--> Mohou mě odhalit i když nemám Gold účet (a tudíž nehraju hry po internetu)? Rád bych byl připojený k internetu hlavně kvůli tomu, aby se mi hry aktualizovaly, abych na internetu mohl mít gamer profil atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

stealth nezarucuje 100% jistotu - jeste existuje tzv. kreon bug ktery prave zpusoboval ban i kdyz hra obsahovala stealth patch - ovsem kreon bug se da jednoduse odhalit kreon detectorem kterym proveris svoje iso pred vypalenim. Pak uz ban opravdu nehrozi...aspon zatim :)

Odkaz ke komentáři

• 0
stealth nezarucuje 100% jistotu - jeste existuje tzv. kreon bug ktery prave zpusoboval ban i kdyz hra obsahovala stealth patch - ovsem kreon bug se da jednoduse odhalit kreon detectorem kterym proveris svoje iso pred vypalenim. Pak uz ban opravdu nehrozi...aspon zatim :)

Mohl bys napsat link na stažení toho kreon detectoru? Zatím mám všechny ISO soubory na disku, tak je zkusím projet.. Pokud ISO kreon bug má, je možné ho nějak opravit?

Odkaz ke komentáři

• 0
Mohl bys napsat link na stažení toho kreon detectoru? Zatím mám všechny ISO soubory na disku, tak je zkusím projet.. Pokud ISO kreon bug má, je možné ho nějak opravit?

pokud umis anglicky,doporucuji precist tuto stranku : http://blog.i-hack.org/13/360-game-checker.html

je tam dole i link ke stazeni

Odkaz ke komentáři

• 0
pokud umis anglicky,doporucuji precist tuto stranku : http://blog.i-hack.org/13/360-game-checker.html

je tam dole i link ke stazeni

díky za tip! zatím jsem narazil naštěstí jen na pár her z těch co jsem stáhl s Kreon bugem, ale alespoň vím, že si je nemám pouštět, když jsem připojený k live..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu