Mike55 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Ahoj. Mám dotaz ohledně konzole PS3 z německa. Plánuji si jí ted někdy koupit, ale bojím se, že to bude v němčině. Dá se tam pak nastavit angličtina? Já totiž německy neumím ani slovo. Díky, za rychlou odpověd Thanks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 pokud by v nemcine byla, tak si v menu zmenis jazyk na anglictinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Díky moc. THX už tam máš. Hezký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Jen tak orientacne, kolik PS3 v Nemecku stoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 PS3 v německu stojí stejně jako u nás 399€(to je 10 400 přibližně), ale moje teta je v mediamarkt(obchod s elektronikou) věrný zákazník a má tam slevu nějakých 15% tak mě to vyjde na nějakých 8800 kč. Jsem sice socka, ale PS3 chci a čím levnější tím lepší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mike55
Ahoj. Mám dotaz ohledně konzole PS3 z německa. Plánuji si jí ted někdy koupit, ale bojím se, že to bude v němčině. Dá se tam pak nastavit angličtina? Já totiž německy neumím ani slovo. Díky, za rychlou odpověd Thanks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts