Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

^^ dobre, pockam si na dalsi poznatky

neda se to nak okecat kdyz zmenim nazev z "GTA4" treba na "prdel99"? a pak kdyz me nekdo bude chtit zalovat tak mu reknu ze o tom nic nevim...?

edit: lol, to sme je teda nandali :lol:

http://playstation.hodnoceniher.cz/downloads.php?cat_id=6 (od rixe mam povoleni (viz i podpis))

uplne dole, soundtrack GTA IV

v tom pripade co ty rikas by nekdo mohl zalovat tohle forum za to ze tu propaguje tuny warez linku ... zda se mi to divny..

edit: jo tak to jo

Odesláno
Hane , Paranoid je tvoje druhé jméno , ne ? Omfg , co to tolik prožíváš ? Kdyby to měl takhle každej jak ty , bude dalších plných 10 000 věznic :P Neudělaj ti za to nic ty brepto , lol ...

tady jde o to ze nam to tam konkurence moc zavidi (neofisky ten GTA IV soundtrack) a zacli si psat s Cenega (vydavatelstvi pokud vim, i kdyz nevim jestli to nebylo nafixlovany, omg), chteli nas zalovat, slo jim pouze o ten jeden soundtrack, proto ta "paranoa" :)

tak sme tam napsali ze tomu kdo bude chtit dame link na stazeni...

Odesláno

Myslim ze urcite ti nic neudelaji.. je toho fakt celej net - me se to taky stalo - kdyz sem zacinal s webama tak sem mel primitivni na blog.cz a asi po roku kdyz sem mel navstevnost kolem 2 000 denne tak mi napsali maila ze tam mam nelegalni obsah jako mp3 a java hry a rikali ze pokud to nesmazu tak mi to smazou oni... tak sem to musel smazat mno... a rok prace byl v haji - ale toto je neco jineho... Podle me se nemusis bat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu