player99 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Na internetu jsem narazil že PSP je možné použít jako WIFi modem pro přípojení na inetrnet. BYl to kec nebno je to pravda ? PLs pomůžete my ?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Co to je za hloupost ? No jako teoreticky ... Myslíš , že kdybys zapl Wifi , přijímal signál , připojil PSP k PC , tak by ti dělal modem ? Dost divné ... I když ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Njn je jenže toreticky... Jít to může Porotže Propojit to de ..... Wifi modem to má ...... Mno nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Teď jsem se o tom bavil s profíkem a fakt to nejde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Modem je zařízení jenž moduluje - demoduluje nějaký typ signálu, nejrozšířenější využití na modulaci dat na komutovanou linku. Viděl jsi někde na PSP telefonní zdířku? Nebo na co bys si chtěl použít PSP jako modem? Spíše sis to špatně přeložil, jde o to že PSP se používá k připojení na internet jako klient, přes přístupový bod na bázi přenosu dat WiFi, to ale nedělá z PSP modem - úplně jiné zařízení!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Tuším, že myslel, že by se na PSP připojil na WiFi sít a poté by PSP propojil s PC přes USB a PSPčko by fungovalo jako Wifi přijímač (klient). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Díky lidi chtěl jsem to jenom vědět : o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
player99
Na internetu jsem narazil že PSP je možné použít jako WIFi modem pro přípojení na inetrnet. BYl to kec nebno je to pravda ? PLs pomůžete my ?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts