TOMFX Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Jezdí tady někdo na kolečkovích bruslích??docela mě to začalo ted bavit a uvažuju o nějakých pořádných skterýma dou triky a pod. potřeboval bych nějaký doporučit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Kašli na triky a kup si Nike Bauer Mega 40-70 :D Doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Kup is radeji Roller Blade, s co nejvecima kolečkama, to je pak adrenalin :) ja mam tyhle a nekdy treba mit odvahu jet z kopce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Bauery jsem měl přetím, těd nevím co mám, ale je to lepší kolečka mám hodně velký možná větší než bulk... jde mi o rychlost na triky se vykašli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 No uvažuju o nějakejch který sou otpružený a tluměj náraz a maj mezi kolečkama takovou tu pásku na ježdění po hranách..:Da vejdou se asi tak do 2000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 jestli chceš dělat triky, tak si kup nějaký agressiv inliny, ale myslim, že na bruslích si nejvíc užiješ rychlosti a té s agressivama asi moc nedosáhneš....tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Bauery jsem měl přetím, těd nevím co mám, ale je to lepší kolečka mám hodně velký možná větší než bulk... jde mi o rychlost na triky se vykašli... Větší než 100mm? :X Tak to jsi dobrý cvok a musí to být dost namáhavé :) Optimální je těch 82mm, to se dočteš všude, 100vky už jsou přehnané, to je tak na ten kopec, držím ti palce vyjíždět ho z5 nahoru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Kup is radeji Roller Blade, s co nejvecima kolečkama, to je pak adrenalin :)ja mam tyhle a nekdy treba mit odvahu jet z kopce :D a shop český? cena cca? jen jedna verze je? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 a shop český? cena cca? jen jedna verze je? :) tohle je ten novsi typ, ja je nasel na eBay... sou tam ale už ten takove cervene to sou 2007 :) a cena 7000SKK CZ krám: http://www.lyzarna.cz/index.php?stat=produkt_info&produkt_id=488&kat=1&mod=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Kup is radeji Roller Blade, s co nejvecima kolečkama, to je pak adrenalin :)ja mam tyhle a nekdy treba mit odvahu jet z kopce :D ..tak tohle nechapu..na tom si clovek musi hned zlamat oba kotniky jak to nema zpevnenej kotnik.. ..nevim ja jezdil jen na inlajnech na hokej a pak na agresive ..tyhle sou pro gurmany:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 http://www.in-line-brusle.cz/aggressive/worker-aggressive.html?PHPSESSID=8f2a3db18a61a29e90e478b60d764ab7 co tyhle?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 ja mam fitness a sou fpoho..sou to rollerblady za 2.500,- v akci z 3.200...sem s nema spokojenej...kolecka sou 78 a sou fpoho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Kašli na triky a kup si Nike Bauer Mega 40-70 :D Doporučuju tyhle bych si nikdy nekoupil :D .. vypadaj tak hnusne a mají malinký kolečka .. ty co ukazoval bulk ty si dobry a jen skoda ze nemaj na kotnik ... tyhle co ukazujes sou tak detský no no coment radsi :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 OH.. evil.bulku tak to sem přehnal nekouknul jsem se kolik jsou ocislovany 100mm je narez ja mam 82mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 warty:vzdyt ti je 14 ty ses decko vole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 me by zase zajimalo kde na netu koupit nejake kvalitni ale zaroven cenove rozumne chranice na kolena a lokty pro agresivni inline... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 warty:vzdyt ti je 14 ty ses decko vole! hm a tobe 15 ty :angry: a co jako ? ... :angry: jedna .. wole radsi tahni.. ani nevis jak vypadam a jak se chovam tak jak muzes rict ze jsem detsko :blink: hm tady se alespon pozna debilita :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Watry Filip... nehadejte se tady nebo bude zle. oba dva jste deti a nezalezi na tom jak se chovate nebo jestli si tahate po nocich za p.aka.. takze klidek.. jinak ty co ukazuje bulk tak ty jsou paradni. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Heh, taky rejdim na bruslích...vždycky, když si takhle projíždim město, tak na mě čumej jak na nějakýho exota xD Mno a brusle mám nějaký "nounejm mejd in čajna", ale puchejře nemám. Prostě čekám až mi upadnou kolečka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 ghah Writoune ty si spravnej lamkoid,se vsadim ze se v bruslich ani nevyznas(ja sice taky ne) ale pises tady ze ty co ukazoval bulk soiu hrozny...proste ses decko,tak si to priznej ne.......me teda prisli dobry a podle vzhledu bych rek ze sou asi na pozemni hokej ne?(teda esli se pozemak hraje s bruslema,uz nak nevim :lol:) ja mel v zivote jen jedny brusle a nejak me to nevzalo,nejak nedokazu drzet rovnovahu nohama:lol: kup si tyhle: na tech budou dobry triky a asi nejlepsi trik bude se na nich vubec udrzet:lol: sice se v tom nevyznam ale myslim si ze nejlepsi bude kdyz pudes nekam kde budou zabijet bruslari a kdyz bude nakej hodne dobrej tak mu rekni at ti naky doporuci,he?:D a taky ti rekne co je dobry por zacatek bla bla kecy kecy...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 wantry:ja tady jen rikam ze si napsal ze sou pro decka!ja nerikam ze nejsem decko....!!!!!!tak sklidni hormon jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 hm a tobe 15 ty :angry: a co jako ? ... :angry: jedna .. wole radsi tahni.. ani nevis jak vypadam a jak se chovam tak jak muzes rict ze jsem detsko :blink: hm tady se alespon pozna debilita :lol: jj, tady se pozná debilita :dozey: jinak ja jezdim na fitness a jsou v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 no, ja osobne jezdim in-linech, ne na koleckovych bruslich to jsou koleckovy brusle ;) jinak jeto docela sranda ale nemam cas se ucit naky triky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 tyhle bych si nikdy nekoupil :D .. vypadaj tak hnusne a mají malinký kolečka .. ty co ukazoval bulk ty si dobry a jen skoda ze nemaj na kotnik ... tyhle co ukazujes sou tak detský no no coment radsi :roll: Dětské, vlol, ty si lama (: Zkus se někdy podívat, než napíšeš takovou blbost. Nestačí ti "důkaz", že to jsou kvalitní brusle už jen ze spojení Nike Bauer(neříkám, že jsou nej, ale já si je sehnal za 4k a zoopa)? A malé kolečka... Eh, já vás lidi nechápu, inline jsou normálky 82mm, ty 100mm jsou o držku, vždyť to už nejsou fitness brusle, ale brusle na SJEZD z kopce a pochybuju, že borec chce jen jezdit z kopce, pak je sundat a... haha, jinak opravdu přeju Vám vyjet prudký kopeček s 10cm kolečkama... Mluvíte blbosti a beztak máte všichni doma tak maximálně normální 80ky... Děcko hloupé (war) :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Jezis to je zase flame.. To sou normalni brusle.. jezdi na takovych kde kdo.. ma pravdu, ses decko warty.. tak zase nedelej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.