Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kolečkové brusle

TOMFX

Recommended Posts

Bauery jsem měl přetím, těd nevím co mám, ale je to lepší kolečka mám hodně velký možná větší než bulk... jde mi o rychlost na triky se vykašli...

Větší než 100mm? :X Tak to jsi dobrý cvok a musí to být dost namáhavé :) Optimální je těch 82mm, to se dočteš všude, 100vky už jsou přehnané, to je tak na ten kopec, držím ti palce vyjíždět ho z5 nahoru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kup is radeji Roller Blade, s co nejvecima kolečkama, to je pak adrenalin :)

ja mam tyhle a nekdy treba mit odvahu jet z kopce :D

rollerblade_vitesse_race_machine_platinum_2008.gif

..tak tohle nechapu..na tom si clovek musi hned zlamat oba kotniky jak to nema zpevnenej kotnik..

..nevim ja jezdil jen na inlajnech na hokej a pak na agresive

..tyhle sou pro gurmany:)

image.php?id=57

Odkaz ke komentáři

Kašli na triky a kup si Nike Bauer Mega 40-70 :D Doporučuju

sup70.jpg

tyhle bych si nikdy nekoupil :D .. vypadaj tak hnusne a mají malinký kolečka .. ty co ukazoval bulk ty si dobry a jen skoda ze nemaj na kotnik ... tyhle co ukazujes sou tak detský no no coment radsi :roll:

Odkaz ke komentáři

ghah Writoune ty si spravnej lamkoid,se vsadim ze se v bruslich ani nevyznas(ja sice taky ne) ale pises tady ze ty co ukazoval bulk soiu hrozny...proste ses decko,tak si to priznej ne.......me teda prisli dobry a podle vzhledu bych rek ze sou asi na pozemni hokej ne?(teda esli se pozemak hraje s bruslema,uz nak nevim :lol:) ja mel v zivote jen jedny brusle a nejak me to nevzalo,nejak nedokazu drzet rovnovahu nohama:lol:

kup si tyhle: skaters9.jpg

na tech budou dobry triky a asi nejlepsi trik bude se na nich vubec udrzet:lol:

sice se v tom nevyznam ale myslim si ze nejlepsi bude kdyz pudes nekam kde budou zabijet bruslari a kdyz bude nakej hodne dobrej tak mu rekni at ti naky doporuci,he?:D a taky ti rekne co je dobry por zacatek bla bla kecy kecy...:lol:

Odkaz ke komentáři

hm a tobe 15 ty :angry: a co jako ? ... :angry: jedna .. wole radsi tahni.. ani nevis jak vypadam a jak se chovam tak jak muzes rict ze jsem detsko :blink: hm tady se alespon pozna debilita :lol:

jj, tady se pozná debilita :dozey: jinak ja jezdim na fitness a jsou v pohodě

Odkaz ke komentáři

tyhle bych si nikdy nekoupil :D .. vypadaj tak hnusne a mají malinký kolečka .. ty co ukazoval bulk ty si dobry a jen skoda ze nemaj na kotnik ... tyhle co ukazujes sou tak detský no no coment radsi :roll:

Dětské, vlol, ty si lama (: Zkus se někdy podívat, než napíšeš takovou blbost. Nestačí ti "důkaz", že to jsou kvalitní brusle už jen ze spojení Nike Bauer(neříkám, že jsou nej, ale já si je sehnal za 4k a zoopa)? A malé kolečka... Eh, já vás lidi nechápu, inline jsou normálky 82mm, ty 100mm jsou o držku, vždyť to už nejsou fitness brusle, ale brusle na SJEZD z kopce a pochybuju, že borec chce jen jezdit z kopce, pak je sundat a... haha, jinak opravdu přeju Vám vyjet prudký kopeček s 10cm kolečkama...

Mluvíte blbosti a beztak máte všichni doma tak maximálně normální 80ky... Děcko hloupé (war) :blink:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu