Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chci jít do toho!

Guest Vikinic

Otázka

Prosím poraďte,chci jít do downgrade 2.00->1.50 a následně 1.50->2.71SE-C.

Návody jsou dobré,ale jednu věc nachápu-verze 1.50 je jenom Japonská a tedy přehozené tlačítka X-O,musím před update 1.50->2.71SE-C změnit tlačítka zpátky na Evropu,nebo ne?V návodu na 1.50->2.71SE-C se píše mačkejte X pro potvrzení,tak to jediné nechápu.

Poraďte,děkuju Viky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
V tý době sem byl začátečník! Uměl sem téma pro začátečníky nazpaměť a tam je psáno že je JEN jap fw, tak sem pokládal za zbytečné blbě se ptát jestli je jiný!

LOL tak to potěší... Ale být tebou, tak bych tu proceduru "down" a "up" gradů podstoupil ještě jednou abych měl zas tlačítka tak, jak mají být... :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0
V tý době sem byl začátečník! Uměl sem téma pro začátečníky nazpaměť a tam je psáno že je JEN jap fw, tak sem pokládal za zbytečné blbě se ptát jestli je jiný!

LOL tak to potěší... Ale být tebou, tak bych tu proceduru "down" a "up" gradů podstoupil ještě jednou abych měl zas tlačítka tak, jak mají být... :wink:

Mno a nebo by si taky na to mohl zvyknout..:D

Odkaz ke komentáři

• 0

tohle jsem urcite nepsal :) ...kdyz uz tak JAP psp ne fw, ale stejne ti to nepomuze, tohle je dany ASI hardwarove, tzn. fw si dej treba martanskej, ale stejne ti zustane kolecko jako potvrzovaci. Jestli cces mit na 2.71SE-C normalne kizek, tak musis DG potom premenit pomoci nejaky HB co zasahuje do flah pameti a pak az znova upgrade na SE-X. Jinej zpusob asi neni

Odkaz ke komentáři

• 0

Kdybych tenkrat priplatil toho litra jak jsem chtel tak bych mel EU value pack 1.52 a vubec bych nemusel resit takovyhle problemy...Uz me ten JAP smejd zacina pekne s... tvuj prispevek cituji, protoze jsem kvuli tomuto podstoupil 17 reflashu PSP. Obcas se totiz stane, ze v custom firmwaru je nejaky bug, ktery sekne PSP a po restartu to hodi modrou obrazovku s hlaskou poskozene nastaveni. Jakmile to odmacknete nastaveni se vynuluje, tedy i jiz zminena procedura zamena tlacitek.

"zmen si me, ale je ti to hovno platny za mesic jsem tu zas"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu