Mr. Brain Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Chvíli jsem hledal a nenalezl. So... Jde u Skypu v PSP i normalni chat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 jo proc by nemel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 jo proc by nemel? NE NEJDE! Kdyz nevis, tak neopovidej loosere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr. Brain Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 diky za odpoved, skoda ze to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 anonymous: no pockat ale ja jsem si psal pres skype v psp a proc jses tak agresivni porad lidi oznacujes looser apodobne:D:D:Dnejake spatne casy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr. Brain Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 pres Skype primo v FW nebo pres nejaky HB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huur Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 nejde! a neni ani kam psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 anonymous: no pockat ale ja jsem si psal pres skype v pspa proc jses tak agresivni porad lidi oznacujes looser apodobne:D:D:Dnejake spatne casy? asi máš halušky ale v psp přes skype psát nejde... a Looser seš protože mu řikáš kraviny :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 přesně když to jde tak jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 přesně když to jde tak jak ? přes Go! Messenger - text, hlas i video chat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 asi máš halušky ale v psp přes skype psát nejde... a Looser seš protože mu řikáš kraviny :roll:sry spletl jsem si to s go messengerem,ty debi... vsak ani nevis co to je looser tak se neozyvej....normalnim lidem cusaby to nebyl ot tak s tim skypem to neni nic moc...lepsi je go messenger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 sry spletl jsem si to s go messengerem,ty debi... vsak ani nevis co to je looser tak se neozyvej....normalnim lidem cusaby to nebyl ot tak s tim skypem to neni nic moc...lepsi je go messenger lol noob :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 locknete to tady je to vyreseno diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr. Brain
Chvíli jsem hledal a nenalezl. So... Jde u Skypu v PSP i normalni chat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts