beyker Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 neví nekdo čím to je mam flash a starší hry mi nejdou spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeMaio Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 mas flash?A novsie ti idu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 jo ty jdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 jo ty jdou a mas moznost je vyzkouset na jinem Xboxu ? (jako ty hry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 pred mesicem jsem prodal stary xko a tam šly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 ale bavil jsem se a nekomu taky nejdou stary hry asi to bude flash verzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 ale bavil jsem se a nekomu taky nejdou stary hry asi to bude flash verzí skus je zkopirovat na jiny disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 sem zkousel treba vcera BURNOUT REVENGE a necčitelný disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 sem zkousel treba vcera BURNOUT REVENGE a necčitelný disk a co ti to presne pise ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Unplayable Disc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Unplayable Disc to je to , ze mas navstivit www.xbox.com/ skus pouzit jine medium a prepalit ( kvalitni jsou Verbatim a palit max. 2,4 ) A POUZE DVD+R DL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Sem Zkousel VČera Burnouty A Nic PoŘÁd StejnÝ A Na StarÝm Xku Bez Hdmi Mi To Šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Sem Zkousel VČera Burnouty A Nic PoŘÁd StejnÝ A Na StarÝm Xku Bez Hdmi Mi To Šlo hej , 100% neni to tím HDMi ! ! ! , ale na jake media palis ? NEZAPOMEN 2.4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Verbatim Ok Zkusim Pak To Zpusti Pres Component Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Pres Co To PalÍŠ Ja Pres Img Burn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Pres Co To PalÍŠ Ja Pres Img Burn no , tak to je mozna tim , skus CloneCD 5.3.0.1 (-pouzivam ja , bez problemu) http://rs117.rapidshare.com/files/47114108/Clone_CD.rar by WolfBoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 tam se nenastavuje ten layebreak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 co to znamena piše mi to a hra nenajede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 layebreak se nastavuje pres soubor *.dvd , ten najdes tady na foru jak se dela a soubor delas pouze pokud vypalujes IMAGE z PC (pr. stazen z internetu) jinak das pouze kopirovat disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 to play this disc ,put it in an xbox360 konzole co to znamena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 znamena to ze mas disk vlozit do konzole x360 :) neni jednodusi se kouknout do slovnku ? jinak nevim cos mel za flash ci cip ve starsim xku ale skus si ty starsi hry zkontrolovat v xdvdmuletter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KILLERS Odesláno Květen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2008 včera jsem stahl table tenis a vypalil pres clone cd ataky Unplayable Disc jinak me vsechny hry jdou ale tahle ne pry se tam musi neco dohrat nevite nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 pinpong je stara hra me taky nefunguje na novem xboxu --osud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
beyker
neví nekdo čím to je mam flash a starší hry mi nejdou spustit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts