Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hlášky . Napište Svoji oblíbenou !!

Tomx99

Recommended Posts

Zdravim,

Určitě je vás málo kteří viděli všechny filmy. Každej viděl něco jiného...

Založil sem topic protože sem si zrovna teď vzpoměl na nějaky hlášky z filmů.

Chtěl sem aby ste sem přispívali svýma oblýbenýma....

Pište aji hlášky ze života ať jich je tady víc...:cheesygrin:

movie_spider_pig.jpg

například z filmu The Simpsons Movie (simpsnovi ve filmu)

"Spajdr Vepř Spajdr vepř...:D

Moje zatím nejoblíbenější je z filmu Terkel má problém

"Proč u sebe nosíš pořád tu olovněnou tyč ? "

- "Nikdy nevíš kdy se ti bude hodit ."

A taky jedna z včerejšího odpoledne (tato už není z filmu)

ty vole ! nech mě nebo TĚ VYFOTIM ! :cheesygrin:

(prosím nepište sem přispěvky typu "ježiš další topic o ničem" , myslím že každý se zasměje pokud toho tady bude víc...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Esmeralda:"A jak ty se jmenuješ ?"

Butch: "Butch."

Esmeralda: "Butch? Co to znamená ?"

Butch: "Jsem Američan.Naše jména hovno znamenaj."

Butch Coolidge: Cejtíš to píchání, pane velkej? To si s tebou zahrává pýcha!

Vincent Vega: Víš, co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Jules Winnfield: Co?

Vincent Vega: Majonézu. Na vlastní oči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj.

Marsellus Wallace: Zmizíš z tohodle města, hned teď. Když zmizíš, budeš zmizelej. Nebo tě zmizím já.

(Potom, co Butch zachrání Marselluse Wallace, kterýho znásilnili dva úchyláci.)

Butch Coolidge: Jsi v pořádku?

Marsellus Wallace: Ne, to nejsem. Cítím se totiž pěkně rozmrdanej.

Butch Coolidge: Co dál?

Marsellus Wallace: Co dál? Já ti řeknu, co dál. Teď sem pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama tady pro pana domácího. Aby si tady hoši trošku zablbli. (k Zedovi) Slyšíš mně, ty vidláku? Ještě jsem s tebou, hochu, neskončil. Tvá prdel pozná středověk!

I Love Pulp Fiction !

Odkaz ke komentáři

další z předělávky Pimp My ride na Pimp maj rajt

kdyztak tady video c.1 a video c.2

Dobrý dhen phane nemáte neco na phití ?

Ej podivé co sem oběvil ! já nevím co to je ?! Vypadá to jak kůň ale když to rozpůlíš tak jak veverka...

Hej dívé tam je bubák za těma dveřma . Ty ho nevidíš ale já jo..

toto sem ted nasel na netu a mám dost :lol:

ZAVOLEJTE NA OPERÁTORA AŤ VÁS PŘEPOJÍ NA TOHO CO I MLUVÍ :) A ŘEKNE : ČÍM VÁM MŮŽU POSLOUŽIT ODPOVÍTE: né díkes, jenom se tu rozhlížim :lol:

Odkaz ke komentáři

Moje oblíbené:

Dave: Sůpér Rimmere sůpér.

Rimmer: To je jojo ty moulo. Ty nemáš ponětí k čemu to je viď?

Kocour: Jasně, že mám... Držíš blejskátko a děláš...

Kocour: Měla by jste se omlouvat za to kuře. To bylo poprvé co mi obal chutnal víc než obsah.

Holly: Všichni jsou mrtví Dave.

EDIT: Na hodně jsem toho pozapoměl, v tu chvíli jsem dal jen pár z RD. Ještě nějaké doplním :-).

"Haló IT, zkoušeli jste to vypnout a zapnout? A zkoušeli jste si to střčit někam?!" Zavěsil telefon. "Teď jsem si uvědomil, že to byla moje matka."

"Všichni lžou."

Odkaz ke komentáři

mé oblíbené jsou z Pulp fiction nahore.. a hlavne 2 z blade trinity ten byl na stery a hlasky zlatej... ale je to natolik vulgární, že bych dostal ban kdybych to sem napsal. Jestli to chcete vedet pozadejte me pomoci PM ;)

napis to sem v typu : kur*va kazdej si domysli co chybí a * mezi slovem nic neznamená :)

Odkaz ke komentáři

nejlepsi hlasky byli v kine kdyz sme byli se skolou-hlasky z SP pri "Obsluhoval sem anglickeho krale" do ticha me vazne malem rozervali plice od smichu :D

a nejkrutejsi bylo kdyz sme byli se skolou na Narnii a v jedny chvili nejakej herec rek: "Co ma prijit at prijde" a nasledovne do toho ticha na to kamos zaprdel do rukou :lol::lol::lol:

a co teprv kdyz se jednou na chatboxu resili duchove a nekdo rek at je nevyvolavame a Sumino na to: "Jee,sorry,ja si uz uprdnul" :lol::lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

"Ahoj, jemunuju se Quentin, jsem z Motnargisu." - Drž hubu .. :lol: .. z toho jsem nemoh .. :lol:

docela dobrá je taky z LOTR II:

Gimli - "Doufejme, že ti štestí vydrží i přes tuhle noc."

Legolas - "Tví přátelé jsou s tebou, Aragorne."

Gimli - "Snad také vydrží přes tuhle noc."

Odkaz ke komentáři

hodne hlasek se mi libi z francouzkejch komedii (jako napsal el-barto)

jinak: "Jejich ravírem je dálnice, jejich tempo je vražedné, jejich protivníci jsou zloději aut, vrahové a vyděrači, muži z Kobry 11 pracují ve dne, v noci, jejich úkolem je chránit naši bezpečnost" :D

umim to i v nemecky verzi xD

Odkaz ke komentáři

Byli sme jednou s kamosem v kine...na zacatku jak je tma a jeste nejede film tak byl v kine docea šum...a kamos vydesene zarval na cely kino:slyseli ste to?:o cely kino ztichlo a kamos jen: PRRRRRD:lol::lol::lol:Meli ste videt ty lidi co sedeli vedle nas:lol::roll::cheesygrin:

EDIT: Pri zkouseni rikam ucitelum kdyz se otaci...: Sem se mi divejte...SEM! oo :D:D (četník ze St.Tropez:D;) )

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem si vzpoměl na ... Kdysi dávno jsem si četl na netu děti co maj problémy a svěřujou se na stránkách časopisu Bravo ... Bylo tam napsáno že vlastné jeden kluk měl problém se sestrou , že ho pořád otravovala , a že pořád chce na PC , a že bonzuje mamince ... A rada od nějakéhýho kluka byla ať řekne sestře "Good guy , Bad guy , i´m the guy with the gun!" a vystřelí ji mozek z hlavy :D :dozey:

od té doby jsem začal používat "Good guy , Bad guy , i´m the guy with the gun!" :D (guy = chlapík)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu