Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Určitě je vás málo kteří viděli všechny filmy. Každej viděl něco jiného...

Založil sem topic protože sem si zrovna teď vzpoměl na nějaky hlášky z filmů.

Chtěl sem aby ste sem přispívali svýma oblýbenýma....

Pište aji hlášky ze života ať jich je tady víc...:cheesygrin:

movie_spider_pig.jpg

například z filmu The Simpsons Movie (simpsnovi ve filmu)

"Spajdr Vepř Spajdr vepř...:D

Moje zatím nejoblíbenější je z filmu Terkel má problém

"Proč u sebe nosíš pořád tu olovněnou tyč ? "

- "Nikdy nevíš kdy se ti bude hodit ."

A taky jedna z včerejšího odpoledne (tato už není z filmu)

ty vole ! nech mě nebo TĚ VYFOTIM ! :cheesygrin:

(prosím nepište sem přispěvky typu "ježiš další topic o ničem" , myslím že každý se zasměje pokud toho tady bude víc...)

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Esmeralda:"A jak ty se jmenuješ ?"

Butch: "Butch."

Esmeralda: "Butch? Co to znamená ?"

Butch: "Jsem Američan.Naše jména hovno znamenaj."

Butch Coolidge: Cejtíš to píchání, pane velkej? To si s tebou zahrává pýcha!

Vincent Vega: Víš, co dávaj v Holandsku na hranolky místo kečupu?

Jules Winnfield: Co?

Vincent Vega: Majonézu. Na vlastní oči jsem viděl, jak to v tý sračce topěj.

Marsellus Wallace: Zmizíš z tohodle města, hned teď. Když zmizíš, budeš zmizelej. Nebo tě zmizím já.

(Potom, co Butch zachrání Marselluse Wallace, kterýho znásilnili dva úchyláci.)

Butch Coolidge: Jsi v pořádku?

Marsellus Wallace: Ne, to nejsem. Cítím se totiž pěkně rozmrdanej.

Butch Coolidge: Co dál?

Marsellus Wallace: Co dál? Já ti řeknu, co dál. Teď sem pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama tady pro pana domácího. Aby si tady hoši trošku zablbli. (k Zedovi) Slyšíš mně, ty vidláku? Ještě jsem s tebou, hochu, neskončil. Tvá prdel pozná středověk!

I Love Pulp Fiction !

Odesláno

další z předělávky Pimp My ride na Pimp maj rajt

kdyztak tady video c.1 a video c.2

Dobrý dhen phane nemáte neco na phití ?

Ej podivé co sem oběvil ! já nevím co to je ?! Vypadá to jak kůň ale když to rozpůlíš tak jak veverka...

Hej dívé tam je bubák za těma dveřma . Ty ho nevidíš ale já jo..

toto sem ted nasel na netu a mám dost :lol:

ZAVOLEJTE NA OPERÁTORA AŤ VÁS PŘEPOJÍ NA TOHO CO I MLUVÍ :) A ŘEKNE : ČÍM VÁM MŮŽU POSLOUŽIT ODPOVÍTE: né díkes, jenom se tu rozhlížim :lol:

Odesláno

Moje oblíbené:

Dave: Sůpér Rimmere sůpér.

Rimmer: To je jojo ty moulo. Ty nemáš ponětí k čemu to je viď?

Kocour: Jasně, že mám... Držíš blejskátko a děláš...

Kocour: Měla by jste se omlouvat za to kuře. To bylo poprvé co mi obal chutnal víc než obsah.

Holly: Všichni jsou mrtví Dave.

EDIT: Na hodně jsem toho pozapoměl, v tu chvíli jsem dal jen pár z RD. Ještě nějaké doplním :-).

"Haló IT, zkoušeli jste to vypnout a zapnout? A zkoušeli jste si to střčit někam?!" Zavěsil telefon. "Teď jsem si uvědomil, že to byla moje matka."

"Všichni lžou."

Odesláno

nejlepsi hlasky byli v kine kdyz sme byli se skolou-hlasky z SP pri "Obsluhoval sem anglickeho krale" do ticha me vazne malem rozervali plice od smichu :D

a nejkrutejsi bylo kdyz sme byli se skolou na Narnii a v jedny chvili nejakej herec rek: "Co ma prijit at prijde" a nasledovne do toho ticha na to kamos zaprdel do rukou :lol::lol::lol:

a co teprv kdyz se jednou na chatboxu resili duchove a nekdo rek at je nevyvolavame a Sumino na to: "Jee,sorry,ja si uz uprdnul" :lol::lol::lol::lol:

Odesláno

Byli sme jednou s kamosem v kine...na zacatku jak je tma a jeste nejede film tak byl v kine docea šum...a kamos vydesene zarval na cely kino:slyseli ste to?:o cely kino ztichlo a kamos jen: PRRRRRD:lol::lol::lol:Meli ste videt ty lidi co sedeli vedle nas:lol::roll::cheesygrin:

EDIT: Pri zkouseni rikam ucitelum kdyz se otaci...: Sem se mi divejte...SEM! oo :D:D (četník ze St.Tropez:D;) )

Odesláno

Ještě jsem si vzpoměl na ... Kdysi dávno jsem si četl na netu děti co maj problémy a svěřujou se na stránkách časopisu Bravo ... Bylo tam napsáno že vlastné jeden kluk měl problém se sestrou , že ho pořád otravovala , a že pořád chce na PC , a že bonzuje mamince ... A rada od nějakéhýho kluka byla ať řekne sestře "Good guy , Bad guy , i´m the guy with the gun!" a vystřelí ji mozek z hlavy :D :dozey:

od té doby jsem začal používat "Good guy , Bad guy , i´m the guy with the gun!" :D (guy = chlapík)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu