Hohny Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Už mám objednaný flashlý xbox a k tomu druhý ovladač. Tak jestli by jste mi napsali seznam her pro dva na jednom xboxu. Samozřejme nepočítám PES 2008 a NHL a atd. Díki moc všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Už mám objednaný flashlý xbox a k tomu druhý ovladač. Tak jestli by jste mi napsali seznam her pro dva na jednom xboxu. Samozřejme nepočítám PES 2008 a NHL a atd. Díki moc všem Rozhodně Army of Two a Kane & Lynch ... Těch her jsou desítky , ale tohle jsou unikáty ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iLukas Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=20462 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Dík za ten odkaz, omlouvám se ale něvěděl jsem že už to tu je,hledal jsem to, ale nevim že se tomu říká cooperative mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Jo a napsali by jste aspoň seznam her které mají splitscreen,jako rozdělenou obrazovku pro dva hráče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Vegas 2,Kane and Lynch, dál si nezpomenu ale určitě ti ještě něco napíšu na PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Mohu se zeptat jaké hry funguji na Xku v multiplayeru pouze s jedním ovladacem? treba Colin McRae Dirt by mohl jit ze by se jezdci stridali? je to mozne? a jake jine hry to jeste podporuji?:)diky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 nevím jak se to jmenuje stáhnul jsem si DEMO hry asi pred rokem a dala se hrat na 1tv,multiplayer byla to bombová hra jako válečná škoda že si nepamatuju název ale myslím že neco od písmene C. nei to comanten conqare nebo jak se o jmenuje :-). jinak pro 2. rainbow six lasvegas 2 je good! EDIT:myslim teda ted jsem si vzpomepl ze se to jmenuje the outfit nebo nejak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 ^^ ze rainbow six lasvegas 2 a comanten conqare ... tebe tie nazvy vo vseobecnosti vela nehovoria vsak Driver ? :D Prepac nemyslim to v zlom ale dobre som sa na tom zabavil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Dit pise ze nevi jak se to jmenuje to Command Conquer...Ale to Rainbow Six Vegas napsal skoro dobře akorát to LAS. Jinak to Vegas je v pohodě, ale na C&C jsem se taky docela pobavil. Ale to je jedno, každej neví všechno, hlavně že poradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hohny
Už mám objednaný flashlý xbox a k tomu druhý ovladač. Tak jestli by jste mi napsali seznam her pro dva na jednom xboxu. Samozřejme nepočítám PES 2008 a NHL a atd. Díki moc všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts