horac Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Zdravim chci se zeptat jestli nekdo nevite o nejakem E-Shopu kde by meli Slim white skladem? projizdel jsem desitky shopu a nikde neni....:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 http://herni-konzole.alza.cz/herni-konzole-sony-playstation-portable-d86259.htm sam ho odtud mam a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 na to ze je to base pack pomerne vysoka cena....ale na druhou stranu je skladem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 pokud vim tak slim se prodava jen jako base pack :) aspon v evrope Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 aha, to jsem nevedel...a dela se pro slim neco jako u fatu accessory pack ? nejak jsem potom jeste nepatral....a jeste jedna vec ted v podledni dobe jsem moc nesledoval deni CFW a chtel jsem se zeptat jestli nejsou problemy u novejsich FW s prechodem na CFW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andrewkay Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Zkus www_Superufo_tečka_com. Včetně nejlevnějšího poštovnýho se vejdeš do 4 tisíc. Už jsem tam párkrát nakupoval a můžu doporučit. (PayPal přednostně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 jeste jedna vec ted v podledni dobe jsem moc nesledoval deni CFW a chtel jsem se zeptat jestli nejsou problemy u novejsich FW s prechodem na CFW ? Ne nejsou. Pomocí PANDORY to nei problem. :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Ne nejsou. Pomocí PANDORY to nei problem. :cheesygrin: fajn diky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
horac
Zdravim chci se zeptat jestli nekdo nevite o nejakem E-Shopu kde by meli Slim white skladem? projizdel jsem desitky shopu a nikde neni....:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts