ReCodeX Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2008 Zdravim vsetkych viete mi poradit ako mam rozbehat r4 dnes som kupil DS + R4 ale k r4 nebol ziaden navod ani cd. som uplny zaciatocnik s DS viete mi poradit ako rozbeham roms hry. predpokladam ze to chce nejaky ovladaci fwr ako sa instaluje? moc dakujem
0 Sir Jarousek Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2008 Ze stranky http://www.r4ds.com/download-en.htm si stahni soubor R4 v1.18 kernel (english/French/Korean). Rozbal ho na tvoji kartu a nahaz na ni romky her a melo by to byt ok.
0 ReCodeX Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 11, 2008 Ze stranky http://www.r4ds.com/download-en.htm si stahni soubor R4 v1.18 kernel (english/French/Korean). Rozbal ho na tvoji kartu a nahaz na ni romky her a melo by to byt ok. dakujem slape to ako hodinky prosim este ako prepnem hru aby som nemusel vypnut a zase zapnut konzolu je na to nejaka klavesova skratka? dakujem
0 johu1.j Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2008 cau ,musis to nejdriv mit povoleny v menu v hornim pravym rohu,melo by svitit zelene jestli ne tak na nej klikni jinak pak kdyz uz muzes spustit hru a z5 do menu se dostanes stlacenim tlacitek L+R+X+Y+A+B =)
0 Gecoch Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2008 Tak sem si na paměťovku stáhnul nejnovější frimware, vložil na kartu pár her a když tu flash kartu s paměťovkou vložim do svýho NDS, tak mi to na tý obrazovce píše: Couldnt find_DS_MENU.DAT tak prosím poraďte, co dělám špatně
0 Sir Jarousek Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 Tak sem si na paměťovku stáhnul nejnovější frimware, vložil na kartu pár her a když tu flash kartu s paměťovkou vložim do svýho NDS, tak mi to na tý obrazovce píše: Couldnt find_DS_MENU.DATtak prosím poraďte, co dělám špatně Asis tam spatne dal ten firmware, soubor DS_MENU.DAT musi byt na rootu te karty a asi je tam jeste nejaka slozka, ktera tam musi byt taky.
0 Gecoch Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2008 já jsem tam vložil ten firmware hned vedle toho jsem si vytvoril slozku Games, takze nevim :(
0 johu1.j Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2008 Tak sme to vyresili,hodil kernel na kartu akorat ze ho mel porad zabalenej =D
0 :.Dragunov.: Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 19, 2008 Gegoch hlavne ze ty ses naprosto nejdokonalejsi a nejchytrejsi...omg man...
0 karlospajdos Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Odesláno Září 18, 2008 dakujem slape to ako hodinkyprosim este ako prepnem hru aby som nemusel vypnut a zase zapnut konzolu je na to nejaka klavesova skratka? dakujem Chci se zeptat jak velkou paměťovou kartu máš??? Já mám 4GB SDHC a nemůžu to pořád rozběhat.....
Otázka
ReCodeX
Zdravim vsetkych
viete mi poradit ako mam rozbehat r4
dnes som kupil DS + R4
ale k r4 nebol ziaden navod ani cd.
som uplny zaciatocnik s DS viete mi poradit ako rozbeham roms hry.
predpokladam ze to chce nejaky ovladaci fwr ako sa instaluje?
moc dakujem
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts