ReCodeX Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Zdravim vsetkych viete mi poradit ako mam rozbehat r4 dnes som kupil DS + R4 ale k r4 nebol ziaden navod ani cd. som uplny zaciatocnik s DS viete mi poradit ako rozbeham roms hry. predpokladam ze to chce nejaky ovladaci fwr ako sa instaluje? moc dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Ze stranky http://www.r4ds.com/download-en.htm si stahni soubor R4 v1.18 kernel (english/French/Korean). Rozbal ho na tvoji kartu a nahaz na ni romky her a melo by to byt ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ReCodeX Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Ze stranky http://www.r4ds.com/download-en.htm si stahni soubor R4 v1.18 kernel (english/French/Korean). Rozbal ho na tvoji kartu a nahaz na ni romky her a melo by to byt ok. dakujem slape to ako hodinky prosim este ako prepnem hru aby som nemusel vypnut a zase zapnut konzolu je na to nejaka klavesova skratka? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 cau ,musis to nejdriv mit povoleny v menu v hornim pravym rohu,melo by svitit zelene jestli ne tak na nej klikni jinak pak kdyz uz muzes spustit hru a z5 do menu se dostanes stlacenim tlacitek L+R+X+Y+A+B =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Tak sem si na paměťovku stáhnul nejnovější frimware, vložil na kartu pár her a když tu flash kartu s paměťovkou vložim do svýho NDS, tak mi to na tý obrazovce píše: Couldnt find_DS_MENU.DAT tak prosím poraďte, co dělám špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Tak sem si na paměťovku stáhnul nejnovější frimware, vložil na kartu pár her a když tu flash kartu s paměťovkou vložim do svýho NDS, tak mi to na tý obrazovce píše: Couldnt find_DS_MENU.DATtak prosím poraďte, co dělám špatně Asis tam spatne dal ten firmware, soubor DS_MENU.DAT musi byt na rootu te karty a asi je tam jeste nejaka slozka, ktera tam musi byt taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 já jsem tam vložil ten firmware hned vedle toho jsem si vytvoril slozku Games, takze nevim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 Tak sme to vyresili,hodil kernel na kartu akorat ze ho mel porad zabalenej =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gecoch Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 :D njn, Lamas not dead :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Květen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2008 Gegoch hlavne ze ty ses naprosto nejdokonalejsi a nejchytrejsi...omg man... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 dakujem slape to ako hodinkyprosim este ako prepnem hru aby som nemusel vypnut a zase zapnut konzolu je na to nejaka klavesova skratka? dakujem Chci se zeptat jak velkou paměťovou kartu máš??? Já mám 4GB SDHC a nemůžu to pořád rozběhat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ReCodeX
Zdravim vsetkych
viete mi poradit ako mam rozbehat r4
dnes som kupil DS + R4
ale k r4 nebol ziaden navod ani cd.
som uplny zaciatocnik s DS viete mi poradit ako rozbeham roms hry.
predpokladam ze to chce nejaky ovladaci fwr ako sa instaluje?
moc dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts