sQuell Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 lidi jaksi mi nejde obraz na X360... jenom tam běhaj bílý tečky.... fšecko je dobře zapojený :-( nevíte co s tím je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 neruší se ti to s antenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Květen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 neruší se ti to s antenou? ee :-( neruší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 no to mi delalo taky zkoro tak. hra se zastavila a bylo tam snezení a tak to jelo asi tyden a pak tri magické oči a reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 nevíte co s tim teda??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Nejaky vadny komponent, jako ja pred reklamaci - 98% spatny gpu(grafarna), nutna reklamce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Nejaky vadny komponent, jako ja pred reklamaci - 98% spatny gpu(grafarna), nutna reklamce napiš mi pls na icq 296177170 chtěl bych se tě zeptat něco o tý reklamaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 koukni se jestli omylem nemáš na kabelu přehozený z TV na HDTV nebo naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 nebo me napadlo, ze mas spatne nastavenej kanal na televizi ja mam AV1, AV2, AV3, AV3 STOP, Normal atd. mel sem stim taky problem to nastavit. Nebo mas nejakou hodne starou PAL televizi a NTSC konzoli či hodne starou NTSC televizi a PAL konzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 to Dante: to sem zkoušel to Onzin: normálně mi to šlo.. i na druhý telce to nejdee.. napiš mi na to ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 odkud jsi? kdybys byl blízko bych ti s tím pomohl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sQuell Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 sem z hodonína .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sQuell
lidi jaksi mi nejde obraz na X360... jenom tam běhaj bílý tečky.... fšecko je dobře zapojený :-( nevíte co s tím je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts