Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Htc

Gunlok

Recommended Posts

Zdravím všechny, zajímali by mě Vaše názory na značku HTC, hlavně v oblasti smartphonů. Potřeboval bych si totiž pořídit novej mobil a u HTC se mi libí některé modely. Chtěl bych vidět hlavně názory lidí co mobili mají/měly.

Nejvíc se mi zatím líbí HTC Touch Cruise (http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=182).

Díky všem za názory.

EDIT: Ještě by mě zajímalo, jaký typ softwaru se dá k těmto mobilům stáhnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HTC podle mne nejlepší SP telefony(PPC) ... já mám sice starší ale i tak je dobrý

mám HTC Wizard(MDA VARIO - Qtek9100) a jsem v celku spokojen...mám v Planu si kupit HTC Kaiser(TyTn II)

na ty HTC je instalovat Programy/hry pro Smartphony i Pro PPC

Odkaz ke komentáři

HTC je urcite jedna z nejlepsich firem smartphonu:D;) Jedina vada, kterou by sem se zabyval u HTC Cruise by byly otisky prstu na komunikatoru:D;)ae hadrik to spravi:D;)

EDIT:je to tam napsany v tech zaporech:D;)

Mam Cruise a s otiskama problem nemam... Pres celou predni cast mam nalepenou antireflexni Brando folii na ktery se ty otisky netvorej

Odkaz ke komentáři

Mam Cruise a s otiskama problem nemam... Pres celou predni cast mam nalepenou antireflexni Brando folii na ktery se ty otisky netvorej

A když máš Cruise, řekl by jsi mi jak jsi s ním celkově spokojenej? Protože nad ním vážně uvažuju. A nemáš nějaké dobré stránky na soft?

Odkaz ke komentáři

jsem s nim nadmiru spokojenej :D. Je to muj prvni telefon s WM (prechod ze symbianu) a uz nedam na WM dopustit. Ani bych mu nevytykal ten nizsi multimedialni vykon jak se pise v ty recenzi. Videa prehravam v Core Playeru a s prehledem zvlada napr. serial v rozliseni 640x352

nejaky aplikace jsou napr. tady:

http://www.ipmart-forum.com/index.php

poslal jsem ti PM s forem na Soft:)

a proc to sem pises? :dozey:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu