Gunlok Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 Zdravím všechny, zajímali by mě Vaše názory na značku HTC, hlavně v oblasti smartphonů. Potřeboval bych si totiž pořídit novej mobil a u HTC se mi libí některé modely. Chtěl bych vidět hlavně názory lidí co mobili mají/měly. Nejvíc se mi zatím líbí HTC Touch Cruise (http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=182). Díky všem za názory. EDIT: Ještě by mě zajímalo, jaký typ softwaru se dá k těmto mobilům stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 HTC podle mne nejlepší SP telefony(PPC) ... já mám sice starší ale i tak je dobrý mám HTC Wizard(MDA VARIO - Qtek9100) a jsem v celku spokojen...mám v Planu si kupit HTC Kaiser(TyTn II) na ty HTC je instalovat Programy/hry pro Smartphony i Pro PPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 HTC je urcite jedna z nejlepsich firem smartphonu:D;) Jedina vada, kterou by sem se zabyval u HTC Cruise by byly otisky prstu na komunikatoru:D;)ae hadrik to spravi:D;) EDIT:je to tam napsany v tech zaporech:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 HTC je urcite jedna z nejlepsich firem smartphonu:D;) Jedina vada, kterou by sem se zabyval u HTC Cruise by byly otisky prstu na komunikatoru:D;)ae hadrik to spravi:D;)EDIT:je to tam napsany v tech zaporech:D;) Mam Cruise a s otiskama problem nemam... Pres celou predni cast mam nalepenou antireflexni Brando folii na ktery se ty otisky netvorej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Mam Cruise a s otiskama problem nemam... Pres celou predni cast mam nalepenou antireflexni Brando folii na ktery se ty otisky netvorej A když máš Cruise, řekl by jsi mi jak jsi s ním celkově spokojenej? Protože nad ním vážně uvažuju. A nemáš nějaké dobré stránky na soft? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 jsem s nim nadmiru spokojenej :D. Je to muj prvni telefon s WM (prechod ze symbianu) a uz nedam na WM dopustit. Ani bych mu nevytykal ten nizsi multimedialni vykon jak se pise v ty recenzi. Videa prehravam v Core Playeru a s prehledem zvlada napr. serial v rozliseni 640x352 nejaky aplikace jsou napr. tady: http://www.ipmart-forum.com/index.php poslal jsem ti PM s forem na Soft:) a proc to sem pises? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Super, díky za názory, pravděpodobně pudu do Cruise :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.