Dann Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Tekkena chci hodně, ale teď sem zase byl přesvědčovanej, že Mortal je na PSP o dost lepší. Co na ně řikáte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Tekken, to je jasný, skvělá grafika, hratelnost a všechno okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Tekken super hra pre mna lepsia ako Mortal Kombat hodnotenia za Tekken 9.4 ta musia presvedcit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 mortal jsem nehral ale tekken je asi nej hra co jsem na PSP hral (vydrzi nejdyl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Tekken je lepsi... a kup si ho od Kořase ať mu udelas radost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 tekken je oproti mortal kombatu totální suchá sračka..mortal kobat samozřejmě vždycky byla a bude nejlepší bojovka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 tekken je oproti mortal kombatu totální suchá sračka..mortal kobat samozřejmě vždycky byla a bude nejlepší bojovka:)Viem ze teba velmi recenzie nezaujimaju ale aj takMortal Kombat: Unchained 7/10 http://psp.ign.com/articles/750/750208p1.html Tekken: Dark Resurrection 9.2/10 http://psp.ign.com/articles/719/719836p1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 nepotřebuju recenzi..tekkena jsem hrál ale časem mě omrzel..MK:Unchained mě asi nikdy neomrzí stejně jako předešlé díly..navíc je zábavnějější, rychlejší, krvavější a ani jeden character nevypadá teple:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 na to ale člověk příjde až si vychytá timing protože komba jsou o hodně těžší než u tekkena pro děti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Tak první si koupim Tekkena a potom časem MK. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Tak první si koupim Tekkena a potom časem MK. Díky mocDobra volba ;) Urcite neolutujes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 tekken me omrzel hodne brzo takze sem koupil lotra a parim od rana do noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno Prosinec 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 LOTR me taky laka, ale jeste sem nenarazil na poradny screeny, tak ani nevim jak vypada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 neni spatnej lotr a neni tak drahej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 VUBEC! nekupuj si hlavne tekkena po chvili je to nuda! Mortal kombat o dost zabavnejsi zazivnejsi propracovanejsi kazda postava ma ruzny schopnosti takze MK jako vzdy číslo jedna navic nabizi mnohem vic propracovanejsi mody navic , proste doporucuju ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vjetrnik Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 VUBEC! nekupuj si hlavne tekkena po chvili je to nuda!Mortal kombat o dost zabavnejsi zazivnejsi propracovanejsi kazda postava ma ruzny schopnosti takze MK jako vzdy číslo jedna navic nabizi mnohem vic propracovanejsi mody navic , proste doporucuju ;-) tak to vubec,tekken je mnohem lepsi.....sou tam lepsi postavy a maji lepsi vyskoky a pohybovy vlastnosti....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Vim, ze je to ted uz trochu mimo misu, ale Tekken je BOMBA, MK: Unchained slusna odreagovacka. Tekken je nesrovnatelne lepsi, je to bojovka, ktera je na urovni 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 tekken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 pořád ještě tekken,ikdyž sem si poopravil názor na mortal - vůbec,alevůbec to není špatné - a to jsem se do toho ještě pořádně nedostal!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Tekken jsem velkej fanda tyto hry a u PSP verze jsem stravil nespocet hodin :-) .Je to fakt super komba jsou pekny a taky videa a hudba.Takze kup TEKKENA!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno Prosinec 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 No zejtra už mi ho snad Kořas pošle! Tak díkes za rady a do Mortala taky časem určitě pudu!!! :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 udělal jsi chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 muj nazor:tekken je o neco lepsi jako odreagovacka a bojovani samotne,ale v Mortalu je zase mnoho bonusu(krypt...atd) a pripada mi takovej propracovanejsi,ale asi Tekken by vyhral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wurrzag Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 udělal jsi chybu přesně tak, tekken je pro deti a pro ty ktery chtej akorat zbesile mlatit do tlacitek ;-) je to lamarna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Podla mna kazda bitka casom omrzi. Ale ako zabavka na multiplayer do vlaku to je OK, alebo nejake auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts