Odin Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Caute mam taky problem mam wifi na zakladni desce je to asus model presne nevim nevite jak ho nastavit ve vistach aby mohl serfovat na psp zkousel sem pripojit mobil to fungovalo ale psp mi nic nenajde diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 a jsi si jistej, ze to zadavas spravne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Odin Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 No ja prave nevim jak to ma byt nastavene aby to jelo na psp jen vim ze ta wifi funguje ale proc nejde na psp nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 no tak mi napis, jak to mas nastaveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Odin Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 nastavim tam sit ad hoc nazev site typ zabespeceni dam WEP a heslo a dam ulozit a to je vse a uz to jede akorat se nemuzu pripojit s psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4X Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 ...to nejde :) není to WiFi router, ale WiFi přijímač ;) PSP spojíš jenom s routerem etc. (taky mám ASUS s WiFi a taky jsem to zkoušel :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Odin Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 no a nejde to nejak vykutit treba nejaky soft protoze jak ja mel originalni soft k te wifi tak normalne sem mohl serfovat po netu s psp ale pri kazdim zapnuti netu na psp sem musel ten program znova nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4X Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 lol? no tak to máš jinou asusáckou wifi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Odin Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 asi jo:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomahawk Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 TP-LINK TL-WN322G... povedlo se nekomu tento Wifi klic rozjet na Win Vista?? uz jsem se nekolikrat ptal primo v tut. k tomuto klici, ale zadna odezva... najde se nekdo schopnej poradit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Odin
Caute mam taky problem mam wifi na zakladni desce je to asus model presne nevim nevite jak ho nastavit ve vistach aby mohl serfovat na psp zkousel sem pripojit mobil to fungovalo ale psp mi nic nenajde diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts